28.10.2016

Хърсев за пирамидата, която ужили 52: Докато има бизнес, ще има и загуби (Видео)

"Според мен наистина има загуба. Дали има и измама, това ще преценят органите на реда. Самият факт, че няма осчетоводавяне на получените суми във фирмата, вероятно това се е установило в процеса на обявяването по несъстоятелност, дава основание да се говори за едно откровено закононарушение", коментира пред NOVA финансистът Емил Хърсев.

Още

Докато политическият елит търси майка на нацията, държавата се държи като мащеха с хората

„Докато политическият елит се опитва да намери майка на нацията или зъл стражар, се оказва, че държавата се държи като мащеха с хората си. Разбира се, има и изключения и това са стотина души, които смятат, че са взели държавата под аренда през съдебната система, през властта, през органите за управление на държавата“, каза кандидатът за президент на Реформаторския блок Трайчо Трайков на среща с граждани в Търговище. „Държавата се обсебва от една върхушка и една партия. Ако имаше държава на място, това нямаше да се случи. Ако си член на ГЕРБ има едни правила, ако не си – има други. Тук е ролята на президента да гарантира, че в държавата ще има система, пред която, ако има такава несправедливост и се обърнеш към съдебната система, виновните ще бъдат ударени през ръцете“, каза още Трайков. „На президента му омръзна да стои да му раздават шамари. За пет години мандат не почувства подкрепа от издигналата го партия в нито един момент и накрая се стигна до унижението да не бъде подкрепен за нов мандат. От друга страна видяхме от министър-председателя, че е доста нервен. Сменя версиите си не както обикновено на два дена, а сутрин и вечер“, каза  Трайков в отговор на въпрос за размяната на реплики между президента и премиера. „В една европейска държава това не само, че не трябва да е възможно, а трябва да е немислимо дори“, категоричен бе Трайков в отговор на въпрос дали очаква манипулации на изборите. По време на срещат...

Реализираха първата кауза по проекта “Дарявай, докато четеш”

ПМГ “Нанчо Попович” от днес е с обновена външна класна стая. Тя стана факт благодарение на проекта на “Инер Уил клуб” – Шумен “Дарявай, докато четеш”, който се реализира чрез сайта chetidari.bg. Там всеки регистриран ученик събира кредити, като реши п ...

Докато багерите рушат „Джунглата” край Кале, петима бежанци зверски изнасилиха млада жена

Жертвата на бруталното насилие все още е в кошмарния лагер след нападението, лекари се опитват да я свестят

Докато багерите рушат „Джунглата”, петима бежанци зверски изнасилиха млада жена

Млада жена е била изнасилена в бежанския лагер в Кале, докато местните власти го разрушават. Бруталното нападение е станало във вторник сутринта, когато петима мъже нападнали жената, която е от етиопски произход, съобщава британският „Експрес”.

Драснаха клечката на къща в Перник, докато майка и двете й деца спят

Къща пламна посред нощ в пернишкия квартал „Изток“. В дома на улица „Ставропол“, на няколко пресечки от Второ районно управление на МВР, по това време било цялото семейство - жена и двете й деца - момче, на 17 години, и по-малко момиче.