23.10.2016

Стопанинът на питбула, който разкъса куче в Перник: Няма за какво да се извинявам!

Жителите на пернишкия квартал „Тева” се вдигнаха на бунт срещу собствениците на питбула, който разкъса бездомното куче Сузи. Както БЛИЦ съобщи, поредната ужасяваща агресия с куче се случи преди няколко дни в миньорския град. Собственикът на питбула го пуснал срещу жена, която разхожда домашния си любимец. С тях е "дворното" им куче Сузи, което хората от входа отглеждат от бебе, изоставено от безотговорни стопани. Сузи живее от 6 години кастрирана, ваксинирана и в къщичка до входа и за нея се грижат всички в блока. Разхожда се с останалите стопани и техните любимци и е най-милото и добродушно животно, познато в квартала.

Още

Няма да повярвате в какво се превърна тази стара счупена пейка в Перник

Стари изпочупени пейки в пернишкия квартал "Изток" се превърнаха в цветни и красиви места за отдих. По идея на зам.-кмета Владислав Караилев на мястото на олющените дъски бяха поставени нови, които са направени като моливи.

Полицията в Перник сензационно: Няма насилие над влачения кон! (СНИМКА)

Πoлициятa paзĸpи иcтинaтa зa влaчeния ĸoн в Πepниĸ. По думите на органите на реда, които са се самосезирали от публикации в пресата, животното само се подхлъзнало и паднало, било влачено по асфалта не повече от метър, докато водачът на каруцата разбере. Cнимĸa нa звepcтвoтo пpeдизвиĸa cтoтици ĸoмeнтapи и нeгaтивни peaĸции. Според служителите на реда обаче иcтинaтa е paзличнa.

Нов завод в Перник набира работници, няма да се правят голфове

Hoвият зaвoд зa ĸopaбнo oбopyдвaнe в Πepниĸ нaбиpa paбoтници. Coбcтвeниĸът нa пpeдпpиятиeтo e oбявил чpeз Бюpoтo пo тpyдa 20 paбoтни мecтa.

Няма да повярвате какво се случва в парка в Перник

Младежите от Перник нарисуваха портретите на големите български автори върху пейките в парка. Те изписаха и техни емблематични стихове, като целта е мястото за отдих да напомня за творците и за техните незабравими произведения. Портретите на Иван...

Няма да повярвате какво се случва в парка в Перник (СНИМКИ)

Младежите от Перник нарисуваха портретите на големите български автори върху пейките в парка. Те изписаха и техни емблематични стихове, като целта е мястото за отдих да напомня за творците и за техните незабравими произведения.

Петричев за жребия: Нямаме предпочитан съперник

Който и да ни се падне, няма да има напрежение, заяви изпълнитеният директор