24.10.2016

Хороскоп 12 октомври: Средата на седмицата носи буреносни облаци за 2 зодии

Средата на седмицата носи буреносни облаци за 2 зодии. Днес Овните трябва да се съобразяват с всички обстоятелства около себе си, а на Рибите е забранено да се занимават с парични дела. Вижте какво ви очаква и вас!

Още

Стимули за бизнес средата биха повишили доходите и пенсиите според финансист

Държавната политиката сега е концентрирана върху фискални мерки за запълване на дефицитите, казва Юлиан Войнов

Цените на хранителните стоки на едро са без промяна в средата на октомври

Цените на хранителните стоки на едро са без особена промяна в средата на октомври, показват данните на Държавната комисия по стоковите борси и тържищата - ДКСБТ, цитирани от БТА. Индексът на тържищните цени, който отразява цените на хранителните стоки на едро, практически е без промяна и през тази седмица - на ниво 1,296 пункта (1,295 пункта за предходните седем дни). От юни насам нивото на този индекс е стабилно и стойностите се движат 1,336 и 1,252 пункта. Оранжерийните домати...

Развод по руски! Новобогаташи построиха стена по средата на къщата си, не могат да я разделят (СНИМКИ/ВИДЕО)

Разводът определено е сред най-неприятните събития в живота. Съпрузите трябва да делят имуществото си, а това често докарва след себе си доста сложни ситуации. А ако разводът се разиграва в Русия, тогава всичко е непредвидимо.

Топ 10 на най-странните български навици: Люто се люби и мрази и няма нищо по-средата

Българските навици са особено нещо. Мисловният процес протича, единствено ако се опира на парадокси. Люто се люби и мрази и няма нищо по-средата. А липсата на обществен интерес, когато е най-наложителен, се компенсира със страхотен фокус по периферен проблем, който въобще не е нужен. Ето кои са 10-те най-характерни навици в мисленето ни, подбрани от "Стандарт" в специален обзор.