27.10.2016

Астро съветът: Днес молбите се сбъдват

Марс в секстил с Нептун – Време, което създава подходяща атмосфера за тайни и задкулистни действия, интриги, измами и мошеничество. Добра възможност да разобличите вашите врагове. Добър период за контактуване с благотворителни, религиозни и културни организации, за работа със задгранични партньори. Повишава се интуицията. Възможни са неочаквани произшествия. Добър период за активна химиотерапия, хипноза, психотренинг, енергийни лечения, лечебно гладуване и духовни упражнения, четене на духовна литература. Добро влияние оказват водните лечебни процедури.

Още

Астро съветът: Сексът днес трябва да е енергичен

Луна в знак Овен - Вероятността стреса да доведе до главоболие е голяма, затова отделете време да разпуснете. Масаж на главата и лицето ще доставят удоволствие и ще донесат много полза. Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите.

Астро съветът за днес: Не се плашете да решавате трудни задачи

Родените на 8, 17 и 26, както и хората със съдба 8, имат стандарт над средния, като последица от минал живот. Ако са искрени пред себе си, ще установят, че усещат някаква празнота в душата си. Страхуват се, че другите ги използват или ги търсят с някакви меркантилни цели.

Астро съветът днес: Откажете се от секса

Родените на 3-то, 21-во и 30-то число и всички, които навлизат в 30-та и 60-та си годишнина или имат съдба 3, трябва да са внимателни към сигналите, които получават на различни нива. Каквото и да им се случва в живота, те имат духовна подкрепа, тъй като са под влияние на Юпитер. Тяхната кармична задача е да открият как да хармонизират трите елемента на своята същност – тяло – душа – дух.

Астро съветът днес: Следете за думите си или по-добре замълчете

Луната е в знак Лъв. Сега може да се почувствате силни и самоуверени и това е така, защото енергийният потенциал на Луната е необичайно висок. Добре е да се дават и получават подаръци, да устройвате приятни сюрпризи. Колкото повече смях и шеги, толкова по-добре. Важното е да не бъдат обидни за никого.

Астро съветът за днес: Сексът е необходимо да бъде бавен!

Луната е в знак Лъв. През това време повечето дела се удават лесно. Всичко каквото правите, ще ви се получава добре. Сега може да се почувствате силни и самоуверени и това е така, защото енергийният потенциал на Луната е необичайно висок. Затова и не трябва да се губи време, действайте!

Астро съветът днес: Всичко или нищо!

Планетата Венера е в знак Скорпион до 18.10. Това положение ще донесе в нашия живот горещи желания, буйни фантазии, но и чувство за неопределеност. Колкото са по-силни чувствата, толкова по-наситен ще бъде периодът: „Всичко или нищо”! Любовта може да преминава в омраза и обратно, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева.