26.10.2016

Кубрат Пулев: Андреа е истинска и откровена, обича да чете исторически книги

Кубрат Пулев сподели, че харесал половинката си Андреа още на първата им среща. "Аз като я видях за първи път, просто много ми хареса. Иначе на първата ни среща тя беше с прекалено високо самочувствие и това ми направи впечатление, но бързо разбра, че по този начин не се получава. Веднага ми допадна с това, че е много истински човек, много откровена и открита. Това много ми хареса в нея" - каза той в интервю пред в. "Труд".

Още

Кубрат Пулев похвали Андреа: Чете исторически книги

Боксьорът сподели, че вече мислят за деца и сватба

Кубрат Пулев и Андреа облякоха народни носии (ВИДЕО)

Боксьорите Кубрат и Тервел Пулеви посетиха международния фестивал на фолклорната носия в Жеравна. Облечени с автентични народни носии, двамата братя изслушаха изпълнението на гайдите. С тях беше и половинката на Кубрат Пулев - певицата Андреа, допълва NOVA. ...

Андреа пее в залата, където Кубрат Пулев се би с Кличко

Певицата ще пее в една от най-големите зали в Европа - Barclaycard Arenaав Хамбург. Това е същото място, където преди около 2 г. нейният любим - боксьорът Кубрат Пулев се би с Владимир Кличко. Концертът на Андреа там ще е на 27 август, когато ще се проведе церемонията по раздаването на музикалните награди “БАМА”.

Първо в БЛИЦ! Палавата Андреа се пусна по гола гръд (СНИМКА 18+)

Андреа демонстрира приказни форми на последния си качен кадър в социалната мрежа. Изгората на талантливият Кубрат Пулев се пусна по гола гръд в интернет.