22.10.2016

Рускиня загуби златния си медал от Лондон 2012 заради допинг

Руската състезателка в хвърлянето на чук Татяна Лисенко беше лишена от златния си медал от олимпийските игри в Лондон през 2012 г. Повторният анализ на пробата й отпреди четири години е показал наличие на анаболния стероид туринабол, обяви Международният олимпийски комитет (МОК). 33-годишната лекоатлетка, която след като се омъжи се състезава с името Белобородова, вероятно ще получи и доживотно наказание, тъй като това е второто й допинг провинение. През 2007 г....

Още

"Виртуалните" офиси в Лондон - бум във време на несигурност

Впечатляващ портфейл от активи се продава за 700 млн. долара, търсенето расте заради Brexit

Летището Лондон Сити e безопасно, не са открити опасни химикали

Летището Лондон Сити беше обявено за безопасно, след като противопожарната служба не откри опасни химикали, предаде Ройтерс. Пълни проверки бяха направени на сградата на летището. Не бяха засечени повишени нива на опасни химикали. Сградата беше претърсена, проветрена и обявена за безопасна, съобщи службата. По-рано вчера лондонската пожарна получила съобщение за изтичане на химикали, което доведе до евакуация на около 500 пътници и персонал. Оказана е била помощ на 26 души с дихателни трудности, двама са били откарани в болница. Полицията подозира, че спрей за самозащита може да е причинил инцидента, който доведе до тричасова евакуация на летище Лондон Сити, предаде ДПА.

Евакуацията на летище „Лондон Сити“ може би е била предизвикана от изпускане на сълзотворен газ

Вероятният „химически инцидент“ оставил десетки хора пострадали на летището „Лондон Сити“, може би е бил предизвикан от изпускането на сълзотворния газ хлорбензалмалондинитрил. В момента полицията разследва причините за инцидента, причинил евакуация на обекта, след като няколко души започват да се оплакват от кашлица и задушаване, пише The Independent.

Теч на химикали евакуира лондонско летище

Пътниците на лондонското летище Сити бяха евакуирани тази вечер след сигнал на пожарната безопасност, съобщават в социалната мрежа Twitter от летището. Сигналът за тревога постъпи в пожарната служба след 16 часа местно време, след като „няколко пътника не се почувстваха до

Евакуираха летище в Лондон заради "инцидент с химикал"

Спешна помощ прегледала 26 души с дихателни затруднения

Летището Лондон Сити беше обявено за безопасно

Летището Лондон Сити беше обявено за безопасно, след като противопожарната служба не откри наличие на опасни химикали, предаде Ройтерс.