25.10.2016

Стоянка Мутафова е на легло!

Грип тръшна великата актриса Стоянка Мутафова, която преди дни се прибра в България след грандиозно месечно турне в Канада и САЩ, пише "България Днес".

Още

Стоянка Мутафова за турнето си в САЩ

Актрисата игра пред препълнените зали за българите в Америка

Захари Бахаров и Стоянка Мутафова на гости в Комбина

Миро ще разказва за голямата си тайна гръцка сватба

Стоянка Мутафова празнува рожден ден при английската кралица

94-годишната актриса Стоянка Мутафова ще посрещне рождения си ден на 2 февруари във Великобритания на среща с английската кралица, съобщава "България Днес". Английската кралица е получила молба да се срещне с най-възрастната ни актриса на сцената - Стоянка Мутафова.

Захари Бахаров и Стоянка Мутафова в “Комбина”

Мъж за милиони, талантлив актьор, най-популярният водещ на Националната лотария, мечка - това са само част от етикетите, които Захари Бахаров е чувал за себе си. Какъв е един от най-известните мъже в българския шоубизнес зад ролите, в които се превъплъщава, какво се крие зад невъзмутимото му лице на викинг и защо е баща за пример - очаквайте интервюто му с Лора Крумова в „Комбина" тази неделя по NOVA.След турнето си в Америка Стоянка Мутафова разкри...

Дъщерята на Стоянка Мутафова се изгубва на летището в Лондон, изпуска полета

Мария Грубешлиева-Муки, дъщерята на Стоянка Мутафова, преживява приключение на връщане от гастрола на голямата актриса в САЩ. Всички са много уморени, превъзбудени от впечатления и от топлото посрещане. След 16 дни гастрол екипът е обратно на път за България. В Лондон се прекачват на полет за София.