23.10.2016

Обвиняват гард на Слави за опит за убийство

В четвъртък официално ще бъде повдигнато обвинение на гарда от "Шоуто на Слави", който в края на август стреля по бившия депутат Владо Кузов на магистрала "Хемус", пише "България днес".

Още

Цветанов взривяващо пред Крачунов: Има опасност от нов сценарий "Костинброд"! Дясната ръка на Борисов проговори за атаката на Радев, Орешарски и Радан и каза мнението си за Панов и Слави Трифонов!

Предизборната кампания е преполовена. Голяма част от кандидатите за "Дондуков" 2 не излагат визията си за бъдещето на страната, а са се вкопчили в междуличностни разпри. Сега на преден план е не каузата за България, а бръщолевенията на социолозите. В същото време напрежението ескалира. БЛИЦ потърси мнението на двигателя на ГЕРБ Цветан Цветанов. Ето как зам.-председателят на ГЕРБ отговори на въпросите на Ивайло КРАЧУНОВ.

Контрольори спипаха играч на Славия без билет

Младият футболист отказал да си плати глобата

Славия и ЦСКА откриват втория кръг на Суперлигата

толичен двубой открива втория кръг на Суперлигата при мъжете, в който срещите ще се играят в четири дни, съответно 21, 22, 23 и 24 октомври (петък - понеделник). В днешния ден, 21 октомври (петък) волейболистите на ЦСКА гостуват на Славия, като мачът ще се играе от 18:00 ч, в зала "Панайот Пондалов" в квартал "Овча ...