23.10.2016

Женска война избухна в Къщата на Big Brother

В дейли епизода на VIP Brother тази вечер видяхме как две жени поставиха началото на истинска война в Къщата. Лара и Ирина ясно показаха, че не се харесват от самото начало, а през изминалия месец отношенията им се развиха от антипатия до истинска омраза. Отношенията между двете претърпяха своята повратна точка на последните номинации, когато номинираха заедно и си размениха по една номинационна точка, както и много обидни реплики. По-късно Миглена имаше късмета да се спаси от номинация и да посочи някой, който да я замести в борбата за зрителс...

Още

Развод по руски! Новобогаташи построиха стена по средата на къщата си, не могат да я разделят (СНИМКИ/ВИДЕО)

Разводът определено е сред най-неприятните събития в живота. Съпрузите трябва да делят имуществото си, а това често докарва след себе си доста сложни ситуации. А ако разводът се разиграва в Русия, тогава всичко е непредвидимо.

Дори и изритана от Къщата Лара пак злобее срещу Миглена (СНИМКИ)

Само няколко часа след излизането си, Лара призна, че е готова веднага да се върне в Къщата. В първите за сезона двойни елиминации, зрителите определиха Жана и Лара да напуснат „ВИП Брадър” само три седмици преди финала на шоуто. 

Обраха къщата на елитен рефер

Задигнаха вещи за 100 000 евро от дома на Джанлука Роки

Слагайте монета във фризера всеки път, преди да напуснете къщата си

Случвало ли ви се е да се приберете от работа или след дълго пътуване и да забележите, че вашите дигитални часовници показват грешното време? Разбира се, не е имало прекъсване на тока! Дори и да е така, просто няма как да знаете колко време не е...

Ето защо трябва да сложите монета във фризера всеки път, преди да напуснете къщата си

Случвало ли ви се е да се приберете от работа или след дълго пътуване и да забележите, че вашите дигитални часовници показват грешното време? Разбира се, не е имало прекъсване на тока!" Може би си мислите. Дори и ако е, просто няма как да знаете колко време не е имало ток, нали? Може би това е било в продължение на няколко дни, което води до размразяване на храната и нейното разваляне.

Сензационен обрат във "ВИП Брадър"! Лидерите на двата лагера в Къщата ще направят нещо неочаквано

Двама Съквартиранти ще напуснат най-известната Къща във VIP Brother тази вечер. Номинираните тази седмица са Миглена, Емануела, Лара и Жана, а зрителите ще определят кои две дами да се разделят със звездната компания.