28.10.2016

8 фирми искат да строят продължението на "Хемус"

Осем фирми кандидатстват да строят 16-те километра от автомагистрала „Хемус" от пътен възел Белокопитово към Търговище. Това съобщиха от Агенция пътна инфраструктура. Стойността на обявената обществена поръчка е 133 млн. лв. без ДДС. Свои оферти са подали: - „Асталди Е

Още

На магистрала "Хемус" е истински ад!

На магистрала "Хемус" е истински ад! За това сигнализират очевидци, които искаха да разкажат за ужаса, който преживяват в момента, предаде БЛИЦ. Задръстването се е образувало на около 30 км посока Варна. Катастрофата, която стана днес след гара...

Кошмарът на магистрала "Хемус" продължава! Вече има над 30 км задръстване

На магистрала "Хемус" е истински ад! За това сигнализират очевидци пред БЛИЦ, които потърсиха медията ни, за да разкажат за ужаса, който преживяват в момента.

Първо в БЛИЦ! Верижна катастрофа при гара Яна превърна движението по Хемус в ад!

Верижна катастрофа при първия мост на гара Яна превърна движението по магистрала Хемус в ад, предаде репортер на БЛИЦ от мястото на събитието.

Магистрала „Хемус” до Велико Търново остава водещ приоритет

Община Велико Търново е в пълна готовност да започне реализация на одобрената си инвестиционна програма с проекти по Оперативна програма „Региони в растеж” 2014 – 2020, според планираните етапи. Това заяви кметът Даниел Панов пред Министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и експерти от Европейската комисия.