27.10.2016

Силна, смела, борбена! Балерината с ампутирания крак

Едва на 9 г. Габи разбира, че трябва да се раздели с крака си

Още

Мик Джагър ще даде 2,5 млн за осмото си дете

  Легендарният полов доайен на поп-културата, 73-годишният Мик Джагър, ще даде 2,5 млн. долара на 29-годишната балерина Мелъни Хамрик, която чака дете от него, предаде БГНЕС. Преди месец стана известно, че тя е бременна от фронтмена на емблематичната банда „Ролинг стоунс“. Вместо да си гледа старините, сексуалният ветеран не е зарязал младежката палавост и ще става баща за осми път. Въпросната сума ще отиде за отглеждането на бъдещото дете. Но балерината няма да получи парите накуп – Мик ще й брои по 15 000 долара всеки месец до пълнолетието на тяхното дете. Отделно от това половият маратонец обещал да купи къща на Мелани и детето. Самата Хамрик не смята да минава под венчило с бащата на детето си. Тя и Мик дори не планират да живеят заедно. Балерината планира да се премести от Лондон в Лос Анджелис, за да бъде по-близо до семейството си. 

Мик Джагър ще плати огромна сума на бременната с осмото му дете балерина

Фронтменът на британската рок група "Ролинг стоунс" Мик Джагър е обещал да плати солидна сума на балерината, която е бременна с осмото му дете, пише в. "Сънди мирър", цитиран от dariknews.bg.През юли беше оповестено, че 72-годишният рокаджия отново ще става татко. Майка на детето е 29-годишната Мелани Хамрик от трупата на Американския балетен театър в Ню Йорк.

Мик Джагър ще плати солидна сума на бременната с осмото му дете балерина

Фронтменът на британската рок група "Ролинг стоунс" Мик Джагър е обещал да плати солидна сума на балерината, която е бременна с осмото му дете, пише в. "Сънди мирър".

Откриха Оперния фестивал в Банско с балета "Ромео и Жулиета" на безсмъртния Чайковски

С балета в две части - „Ромео и Жулиета" и „Откровения" стартира седмото издание на Оперния фестивал под открито в Банско. Изящният романтичен танц по музика на безсмъртния Чайковски, бе представен от солистите на Държавна опера - Русе под хореографията на примабалерината Силвия Томова, Ангелина Гаврилова и екип. Декорите и костюмите са дело на световноизвестния италиански художник Салваторе Русо, поставял многократно в най-големите оперни театри. Русенската опера ще се изяви и във втората фестивална вечер с операта „Селска чест" от Пиетро Маск...