28.10.2016

Бежанец държи най-хубавия фризьорски салон в Украйна (Видео)

Самим е бежанец от Афганистан и се мести заедно със семейството си в Украйна заради войната в родината му. Там той осъществява своята мечта - да има свое фризьорско студио. А днес той е най-добрият. „Реших да стана фризьор, защото никога не съм харесвал подстрижките на другите”, заявява Самим. „Харесваше ми да се подстригвам сам.

Още

Украйна се надява, че разследването на падането на полет МН17 ще завърши през пролетта на 2017 г.

Украинският министър на външните работи Павло Климкин изрази надежда, че резултатите от разследването на падането на полет MH17 на компания „Малайзия еърлайнс“ ще бъдат представени през пролетта на 2017 г., предава „Интерфакс“.

Осъдиха условно в Несебър пиян водолаз от Украйна

Водолаз от Украйна бе осъден на шест месеца условно лишаване от свобода с решение на Районния съд в Несебър, след като бе заловен да кара пиян в Слънчев бряг. Присъдата бе произнесена по бързата процедура. 47-годишния Владимир Бойчик от Одеса бил спипан само преди броени дни до хотел „Северина" в посока към главния път да кара на градус. Щом полицаите го тествали с дрегер, апаратът отчел 1.98 промила алкохол в кръвта. С решение на съда в Несебър той ще бъде лишен от право да управлява кола за срок от една година.    ...

Американка родена в Украйна и живееща в България е 35 млн. пътник на Фрапорт Туин Стар

„Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД – оператор на летище Варна и летище Бургас, отпразнува днес с официална церемония посрещането на 35-милионния пътник на двете летища за първите десет години от концесията.

Украински хакери публикуваха планове на Кремъл да удари Украйна, Москва отрича

Имало ли е тайни руски планове за нарочна дестабилизация на Украйна в периода ноември 2016 година – март 2017 година? Според Киев категорично да, а според Москва – категорично не. Новото обтягане на отношенията между Украйна и Русия стана факт, след като украинската хакер