27.10.2016

Намерих рецептата в тефтерчето на мама - бързо, лесно, евтино! Веднага го спретнах, а после се наложи да повторя - супер сладкишче!

Ако търсите успешна рецепта за бърз сладкиш, то вече я намерихте! Ще ви хареса толкова много, че ще я приготвяте повече от веднъж или два пъти ...

Още

БАБХ: Изтеглянето на заразените яйца от магазините е започнало веднага

Продължава изтеглянето от търговската мрежа на яйцата от Полша, за които има съмнение, че са заразени със салмонела. В "Денят започва" д-р Райна Иванова от Българската агенция по безопасност на храните потвърди, че изтеглянето от големите търговски вериги е започнало веднага, след като е било получено съобщение от Международната система за бързо уведомяване за храни и фуражи. Управителите на магазини са предупредени. Всички количества, които бъдат изтеглени ще бъдат унищожени, независимо дали ще се докаже наличие на салмонела, каза още д-р Иванова. Вижте целия разговор във видеото!

Каракачанов закъсня за ефир, но веднага посочи какво да правим с обезлюдените територии у нас

Кандидат-президентът на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов закъсня малко за сутрешния блок на БНТ. Иво Никодимов трябваше да започне предаването с половинката на президентската двойка на патриотите - Явор Нотев. Все пак Каракачанов се появи и зави твърдата си позиция какъв трябва да бъде българският президент.

Боевете в Алепо избухнаха с нова сила веднага след изтичането на руското примирие

Боевете между силите на сирийския режим и бунтовниците в Алепо избухнаха с нова сила, след като изтече обявеното от Москва прекратяване на огъня, съобщи АФП, позовавайки се на Сирийския център за наблюдение на човешките права.

Боеве в Алепо избухнаха с нова сила веднага след изтичането на руското примирие

Нито един цивилен не е бил евакуиран, съобщи служител на Международния червен кръст

Показа се: Първа СНИМКА на Черната Златка веднага след като излезе от родилното!

Златка Димитрова, която стана майка на малкия Миро в понеделник, зарадва почитателите си в социалната мрежа с нови снимки, веднага след изписването от родилни дом, пише Хот Арена. Лицето на Злати е озарено от щастие и е придобило по-меки и нежни черти. Коментарите и добрите пожелания загряха личния й профил.

Ако натиснете тези точки от тялото си, ще заспите веднага

Акупресурата може да помогне за подобряване качеството на съня и да прогони безсънието. Китайците са използвали тази практика в продължение на векове и са се усъвършенствали в тази посока. Именно затова и споделят най-работещите си тайни, пише...