25.10.2016

Оставиха в ареста Димитър Бабамов, арестуван след като произвел метамфетамин

Димитър Бабамов, който бе задържан от полицейски служители минути, след като произвел метамфетамин, остава в ареста. Бабамов е обвинен за това, че на 30 септември 2016 г., в апартамент, в Сливен, при условията на опасен рецидив произвел и държал с цел разпространение  около 40 гр. метамфетамин. Той е обвинен и за това, че е държал с цел разпространение прекурсори и материали за производство на наркотични вещества. Според прокурора, налице е обосновано предположение, че обв.Бабамов е извършил престъпленията, в които е обвинен. Осъждан е многок...

Още

Наркоготвачът Димитър Бабамов остава зад решетките, лабораторията му можела да захрани цялото Черноморие

Наркоготвачът Димитър Бабамов остава зад решетките, реши днес Бургаският апелативен съд. Бабамов бе арестуван на 30 септември т.г. при спецакцията на сливенската полиция. В дома му той беше направил лаборатория, която може да произведе наркотици за цялото Черноморие. Бабамов е спипан в момент, в който е приготвил 40 грама метамфетамин, пише "Флагман".

Майстор в производството на наркотици го загази здраво

Обвиняемият Димитър Бабамов, който бе задържан от полицейски служители минути, след като произвел метамфетамин, остава в ареста. Бабамов е обвинен за това, че на 30.09.2016 г., в апартамент, находящ се в гр. Сливен, при условията на опасен рецидив, без надлежно разрешително произвел и държал с цел разпространение  високорисково наркотично вещество (около 40 гр. метамфетамин)- престъпление по чл. 354а, ал. 2, изр. 2, предл. последно, т. 4, вр. ал. 1, изр. 1, предл. 4 от НК.