26.10.2016

Берое официално привлече Цонев

  Днес Берое официално привлече полузащитника Борислав Цонев. Халфът пристигна в Стара Загора преди месец и през това време се подготвяше с новите си съотборници. Той игра в контролите със Созопол и Верея. За последно Цонев бе играч на Левски, предаде БГНЕС. Борислав Цонев е роден на 29 април 1995 г. в Благоевград. Играе като полузащитник. Цонев е юноша на "Пирин" (Благоевград), но през 2009 г. преминава в школата на софийския "Левски". За "сините" той записва участие в 42 срещи на представителния отбор, в които има 5 гола. Цонев е юношески и младежки национал на България. Трикратен сребърен медалист с отбора на Левски.

Още

Деси Цонева сащиса Къщата с миналото си

Деси Цонева разкри доста пикантни подробности от личния си живот. В къщата на Big Brother имаше сериозни притеснения, че дъщерята на Димитър Цонев е бременна, след като самата тя признава, че цикълът й закъснява. Докато чакаше да й предоставят тест за бременност, Цонева не се посвени да разкрие подробности интимния си свят. Правих секс в хотела, в нощта, преди да вляза в Къщата. Може там да е станало, но въобще не е вероятно. Ако съм бременна ще се почувствам ужасно. Нямам сериозен приятел, а полугадже, разказа тя. Не искам това дете. Имам си свое и трябва да се грижа за него. Ако съм бременна, щом изляза ще абортирам. И преди съм го правила, заяви още Цонева пред съквартирантите. В крайна сметка се оказа, че тя не е бременна. ...

Деси Цонева сподели интимния си живот с цяла България

Деси Цонева втрещи всички с новината, че й закъснява. Тя се изповяда пред Големия брат: "Имам някакъв здравословен проблем. Може и да е хормонален. Няма как да съм бременна. Е, все пак може да си направя един тест за бременност, но не вярвам". Тя...

Деси Цонева разкри шокиращи пикантности от интимния си живот (СНИМКИ)

Деси Цонева втрещи всички с новината, че й закъснява. Тя се изповяда пред Големия брат: "Имам някакъв здравословен проблем. Може и да е хормонален. Няма как да съм бременна. Е, все пак може да си направя един тест за бременност, но не вярвам".

Бомба в къщата на "ВИП брадър"! Деси Цонева се терзае, че е бременна

Тази вечер във "ВИП брадър" зрителите ще имат трудната задача да определят изхода от поредните номинации в Къщата. Съквартирантите ще получат възможност да видят кой и с какви мотиви ги е номинирал, а ще доведе ли това да поредни сътресения и преразпределения на лагерите, предстои да разберем.

Бременна ли е Деси Цонева

След двойните елиминации в петък, лагерите отново стягат редиците си за война

Тестът показа - Деси Цонева не е бременна

След двойните елиминации в петък, лагерите отново стягат редиците си за война