21.10.2016

Кметът на Варна откри българо-индийски бизнес форум

Форум, организиран от Индийско-българската бизнес камара, откри кметът на Варна Иван Портних. „Приветствам и подкрепям всяка инициатива, която дава шанс за ползотворни контакти с варненския бизнес!

Още

Така се справят с нарушителите във Варна! Джип бута 10 метра кола с бронята си (СНИМКА)

Скандален инцидент на пътя е станал около обед край бул. „Владислав Варненчик", близо до блок 112. Шофьор на черен джип "Нисан" е избутал с броня лека кола „Шкода", съобщиха за Дарик очевидци на неприятната случка.

Софийски небивалици във Варна

“Небивалици” е най-новата експозиция във варненската галерия „Папийон“. В нея съжителстват картини, скулптури и кукли, оформяйки безкрайна палитра от цветове и настроения.

"Дневник": Прокуратурата: Няма виновни за прахосването на десетки милиони във Варна

Снимка Докладът на агенцията за финансов надзор бе изготвен след одитна проверка, в която бяха проверени договори и обществени поръчки, възложени от администрацията на Кирил Йорданов между януари 2009 г. и септември 2012 г. Унищожителният доклад на Агенцията за държавна финансова инспекция от (АДФИ) 2013 г., с който завърши четвъртият, преждевременно прекратен мандат на бившия варненски кмет Кирил Йорданов, остава без последствия. Това показва решението на Варненската окръжна...

Ранен при катастрофата до "Метро" във Варна, откараха го с линейка! (СНИМКИ)

Пострадал мъж беше откаран с линейка от местопроизшествието около кръговото кръстовище под Метро във Варна. Раненият беше контактен, но явно изпитваше силни болки и беше необходимо няколко човека да помогнат, за да бъде качен в колата на "Бърза помощ", видя наш репортер.

Трима лекари от УМБАЛ „Св. Марина“ – Варна с призови награди в конкурса „Лекар на годината“

Трима лекари от УМБАЛ „Св. Марина“ – Варна бяха удостоени с най-високото отличие на Български лекарски съюз „Лекар на годината“ за 2016 г. в различни категории. Връчването на наградите се състоя в София на 19 октомври – Деня на българския лекар. Високият приз в категория „Принос в развитието и прилагането на иновативни медицински техники“ бе присъден на доц. д-р Елица Енчева - ръководител на Клиниката по лъчелечение. Д-р Борис Андонов

Варна се включва в Световния ден на ходенето

Варна ще се включи в Световния ден на ходенето с поход, който стартира на 22-ри октомври, 10,30ч., от сцена „Раковина“ в Морската градина. Всеки участник ще получи талон за участие, за да участва в томбола с награди.