28.10.2016

Присъда на Крит – по 595 г. затвор за трафик на бежанци

Петима сирийци и афганистанци щели да вкарат 595 души в Европа

Още

Енрике защити Гуардиола от критиците му

Пеп Гуардиола ще се върне отново на победния път след дългата поредица без успех начело на Манчестър Сити и в крайна сметка ще приключи периода си в този клуб със спечелени трофеи и в допълнение с впечатляващ футбол на терена, гарантира Луис Енрике. Актуалният треньор на Барселона защити своя бивш на...

Ренци с остри критики срещу Унгария и Орбан

Италианският премиер Матео Ренци отново заплаши да блокира приемането на бюджета на ЕС, ако всички страни-членки, включително Унгария, не изпълнят общите решения по преодоляване на мигрантската криза. Ренци изпрати предупреждението си в ефира на Radio Radicale, предаде БГНЕС.

"Тотал" не се ангажира с прогноза за количеството на открития нефт

В Черно море са открити залежи на нефт, потвърди новината, която "24 часа" първи съобщи, вицепремиерът Томислав Дончев в началото на заседанието на Тристранния съвет. Дончев не даде повече подробности за важната информацията, която огласи. От петролната компания "Tотал" потвърдиха, че има открити нефтени залежи в блока „Хан Аспарух” в Черно море.

Баш майсторът Данчо открит с прерязано гърло в гората, аутопсия установява дали е убит

Ново разкритие още повече забули в мистерия смъртта на 50-годишния Йордан Димитров, който бе открит окървавен в гората край Царево. Първоначалната причина беше нелепа катастрофа, но едва днес при аутопсията става ясно, че Данчо е бил с прерязано гърло.

Откритие: Находище на петрол в "Хан Аспарух"!

Все още няма подробности, нито оценка на намерените количества

Венгер критикува Златната топка, индиректно и Роналдо

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер се оказа голям противник на приза „Златната топка“. „Футболът е колективен спорт, а в момента живеем в свят, в който всичко е индивидуализирано. Противник съм на тази награда. Трябва да уважаваме играта, а тя е базирана върху отборните усилия“, каза Венгер...