25.10.2016

Всички обръщат гръб на Жана Бергендорф

В немилост ще изпадне скандалната певица Жана Бергендорф след излизането си от Къщата на "ВИП брадър". В това са убедени приближени до изпълнителката на "Самурай", а причината е повече от ясна - тя така и не оправда доверието, което за пореден път й гласуваха нейното семейство и продуцентите от "Вирджиния рекърдс".

Още

Жана Бергендорф призна какво изпитва към Явор Бахаров!

Участието ми във "ВИП брадър" беше ново начало за мен. Когато си вътре разбираш, много неща за себе си.  Не съжалявам за нищо казано в Къщата. Исках да покажа на цяла България коя е Жана. Хората видяха коя съм аз и ми олекна. Това разкри Жана Бергендорф за участието си в най-популярното риалити в България в ефира на Нова телевизия.

Психолог и психиатър с шокиращи факти за наркотиците след признанието на Жана Бергендорф (ВИДЕО)

Певицата Жана Бергендорф и признанието ѝ в национален ефир, че има проблем с наркотиците, повдигна отново въпроса за зависимостите. Според световната статистика България е една от малкото страни, в които през последните 16 години има двоен ръст на децата, които употребяват дрога. Психологът Ани Владимирова и психиатърът д-р Александър Канчелов коментираха темата в студиото на предаването „Събуди се“ по Нова телевизия.

Кака Лара и Жана Бергендорф са поредните изгонени от “ВИП Брадър”

Двете си тръгнаха от къщата в петък вечерта след първите за сезона двойни елиминации. Те получиха най-нисък зрителски вот, а с най-висок се оказа Миглена Ангелова. Докато чакаше да обявят резултатите от гласуването, Жана Бергендорф изглеждаше видимо притеснена и се разплака с глас, когато чу името си.

След признанието за коката, Жана Бергендорф си събра багажа и...

С нея от Къщата си тръгна и жената, която е ОК с всички - Кака Лара

Жана Бергендорф призна, че е наркозависима

Изключително емоционално признание направи певицата Жана Бергендорф в Къщата на Big Brother. Пред своята приятелка Емануела звездата от X Factor сподели, че доскоро е взимала наркотици. Само в рамките на година Жана няколко пъти имаше проблеми с полицията, съобщава Нова телевизия. Примамлив и търсен. Заради силата и удоволствието. Така започва запознанството с кокаина. В началото изглежда приятел, но след това става враг - тогава, когато идва абстиненцията и така наречената кокаинова депресия. Именно в такова състояние е изпаднала в момента и Жана. Казва, че спира с дрогата, когато влиза в най-известната къща в България. „Сега трябва и да ме оперират, защото главата ми е пълна с гной. От кокаина. Взимала съм достатъчно, че да съжалявам за всичко, което съм си причинила. И не е толкова да обичам да ям. На там ме избива ш***ната абстиненция”, сподели Жана пред Емануела. Кокаинът, наричан "шампанското на наркотиците", става любим на все повече младежи още от 15-годишна възраст. И то въпреки високата си цена, която със сигурност няма само финансово изражение.    А личната битка на Жана продължава. Сега тя ще се подложи на строга диета по заръка на Big Brother.

Жана Бергендорф с гной в главата заради кокаина

“Не съм вземала кокаин, откакто влязох във форма̀та, и съм много доволна. Не ми липсва. Тук съм най-вече заради това, за да си почина, за да спра. Защото знам, че мога без и съм много по-усмихната. Да спра кокаина - това ми е най-важното, защото знам какво съм си причинила. Трябва да ме оперират, главата ми е пълна с гной.