28.10.2016

Проучване: Жените лъжат повече от мъжете

Като оправдание може да послужи фактът, че дамите в повечето случаи изричат лъжа, за да не наранят чувствата на свои близки

Още

Днес почитаме Свети Нестор! Има строги забрани и за жените, и за мъжете

На 27 октомври православната църква почита Св. мъченик Нестор. Храбрият момък е този, който е убил жестокият гладиатор Лий с благословията на Свети Димитър Мироточиви. 

Изчислиха с колко всъщност жените работят повече от мъжете

Всеки ден представителките на нежния пол имат с около 50 минути по-малко свободно време в сравнение с мъжете. Удивителната закономерност забелязали учени от Швейцария, които направили наблюдения в различни страни.

Отговорите на този въпрос са просто уникални: Какво точно искат жените?

Едва ли има мъж, който да не си е задавал въпроса "Какво точно искат жените?". Проучване, направено във Великобритания, може да помогне на представителите на силния пол да придобият поне бегла представа за дамските желания, предаде Нова Телевизия, цитирайки в. "Дейли експрес".

Проучване: Заплащането на мъжете и жените може да се изравни най-рано след 170 г.

Жените и мъжете могат да получават еднакво заплащане най-рано след 170 години, гласи изследване на Световния икономически форум (WEF), цитирано от "Ройтерс". Само преди година прогнозите са били, че надниците на двата пола ще се изравнят след 118 години. "Нашите прогнози отразява моментното състояние на нещата и имат за цел да бъдат призив за действие", обяснява Сааади Захиди, член на изпълнителното бюро на WEF – швейцарска неправителствена организация. Исландия...

Какво искат жените? Изхвърли боклука, зареди колата...

Едва ли има мъж, който да не си е задавал този въпрос

Какво искат жените,разкриват учени

Един от изненадващите отговори - пълен резервоар на автомобила