27.10.2016

Две трети от ислямистите в Европа са с престъпно минало

"Индипендънт": Пушат, пият, дрогират се до заминаването си за ИД

Още

NRK: Не си струва да сърдим „руската мечка”, разполагайки войници от САЩ в Европа

Норвежките политици и военни са против разполагането на американски военни в страната, опасявайки се, че това ще разсърди „руската мечка”, се казва в текст на сайта на Норвежката радио-корпорация (NRK).

Европа има нужда от подкрепата на Турция, заяви германският външен министър

Европа се нуждае от подкрепата на Турция за постигане на прекратяване на огъня в Сирия и справяне с кризите в региона, заяви министърът на външните работи на Германия Франк-Валтер Щайнмайер, предава Anadolu Agency, цитирана от "Фокус".

Зловеща статистика: БГ студентите източват банките ни и се изнасят в Европа

Българските студентите, които записват висше във Великобритания, през последните пет години са изтеглили заеми по около 12 млн. британски паунда годишно, за да финансират следването си. Това изчисли координаторът по проект „Световно образование“ Светлан Данев, цитиран от Монитор.

Европарламентът търси пътища сайтовете да са достъпни и за хора с увреждания

В ЕС искат да осигурят нормален достъп до Интернет и мобилни приложения и за 80-те милиона европейци, които имат проблеми със зрението. Вижте как може да стане това във видеото на EuroparlTV.

Проф. Румен Гечев: СЕТА ще мачка фирмите и ще контролира Европа и нас

Валякът на големите корпорации ще унищожи не само малкия и среден бизнес у нас, дори и по-големите европейски фирми, смята депутатът от БСП