25.10.2016

Кметът на Бургас разпореди проверка заради сигнал за нахапано в детска градина дете

Кметът на Бургас Димитър Николов издаде заповед за незабавна проверка в ОДЗ „Веселушко“ в града. Повод за разпореждането станаха публикации в социалните мрежи от майката на дете в яслена група, че дъщеря й вероятно е била нахапана от друго дете на няколко места по тялото.

Още

Голям скандал в Бургас! Хирург на литър ракия преглежда тежко болна

Ръководството на УМБАЛ-Бургас заседава тази сутрин спешно в присъствие на синдикати, лекари и мед. сестри от Първа хирургия. Случаят е крайно неприятен. Това съобщи "Флагман", позовавайки се на източник от най-голямото здравно заведение в Бургас. 

Божидар Димитров със сърце като на Ердоган - имало място за Одрин, Лозенград, Люлебургас

Моето сърце е толкова широко, колкото това на Ердоган. И Одрин, Лозенград, Люлебургас, Дедеагач, Кавала, Охрид, Битоля, Скопие са в сърцето ми. Така директорът на Националния исторически музей проф. Божидар Димитров коментира изказването на турския президент Реджеп Ердоган,

Издирват нападателите на ученици от Бургас

Четири момчета бяха бити край училище в Бургас вчера

Среднощен екшън в Бургас! Смляха от бой клиент на кафене

Мъж е пребит зверски тази вечер в центъра на Бургас. Това съобщи очевидец на кървавия екшън, цитиран от "Флагман". Драмата се е разиграла в кафе на ул. "Сливница", в непосредствена близост до Военния клуб.

Полицията търси нападателите на четирима младежи от Бургас

След побоя учениците бяха приети с комоцио в болница

Стана ясно какво са търсели спецченгетата в сградата на ИАРА-Бургас

Специализираната операция на служители от ДАНС и ГДБОП в централното управление на Държавната агенция по рибарство и аквакултури, което от 2015 г. се намира в Бургас, приключи след 22 часа тази вечер. От сградата на ул. "Александър Батенберг" 1 бяха изнесени чували с документация.