22.10.2016

Емануела дава на съд лъжливата Глория

Моделката обвини певицата, че упражнява най-древната професия

Още

Ужасяваща новина за Глория! Чалга иконата взе най-страшното решение в живота си

Фолк звездата Глория е направила аборт преди няколко месеца, говори се упорито в чалга средите. Певицата забременяла от новия си любовник, но изрично отказала да ражда. Тя премахнала плода още във втория месец.

43-годишната поп фолк дива Глория направи аборт

Поп фолк звездата Глория е направила аборт преди няколко месеца. Певицата забременяла от новия си любовник, но категорично отказала да ражда. Тя премахнала плода още във втория месец. Потресаващото е, че в клиниката певицата била придружавана от...

Историята на любимите ни песни: "I Will Survive" - Глория Гейнър

Песента “I Will Survive” се смята за химна на феминистките, носителите на ХИВ, представителите с нетрадиционна сексуална ориентация и поне половината жени на планетата, разделили се с мъжете си, не по собствена воля. Това е най-известната песен на Глория Гейнър. “I Will Survive&

Вижте скандалните РИСУНКИ на мъжки полови органи и голи жени на Глория! (18+)

Подобно на художника Илия Пейков и самозваната манекенка Глория Петкова изобразява космически композиции, които показват нейната представа за паралелни светове населени с извънземни. Преди години Глория прави изложба в Милано, но сбирката не е вдъхновена от космоса, а от мъжките атрибути, които препълват платната на художничката. 

Глория джитка с нова тузарска кола! Любовникът й я гледа като принцеса

Фолк певицата Глория джитка бръмчи с ново возило от няколко дни насам. Наперената фурия се радва на мега скъпарско Ауди, подарък от любовника й.

Моделът Глория Петкова напусна “ВИП Брадър”

Тя събра по-малко зрителски гласове от останалите номинирани за изгонване- Кака Лара, Ирина Тенчева и Емануела, и напусна къщата в петък вечерта. Малко преди това четирите отговаряха на въпросите на своите съквартиранти. Глория определи като най-ужасния ден от престоя си във “ВИП Брадър” рождения си ден, а за неин фаворит - Ути Бъчваров.