28.10.2016

Агресивен шофьор напсува и залепи шамар на ученик в Пловдив (ВИДЕО 18+)

За проблем между шофьор от масовия градски транспорт в Пловдив и ученик съобщи очевидец, цитиран от Plovdiv24.bg. От думите му стана ясно, че рейсът е номер 18, а видеото е направено вчера, 10 октомври 2016 г.

Още

Отново опашки пред КАТ – Пловдив

Напрежение и хаос в Пловдив за регистрация на автомобили. Системата на КАТ създава сериозни затруднения както за фирмите вносители на коли, така и за гражданите. Представители на автосалони, лизингови компании и превозвачи поискаха по-добри условия при приемането на документите, а за различните услуги да има отделни гишета.

Социалният министър даде старт на инициативата "Деца помагат на деца" от Пловдив

От Пловдив започна националната инициатива „Деца помагат на деца”. Целта на проекта е ученици да подпомагат свои съученици от социалните домове да усвояват по лесно уроците си. На старта на кампанията присъстваха министъра на труда и социалната политика Зорница Русинова и председателят на Държавната агенция за закрила на детето Офелия Кънева.

След кражбата: Една добра новина за Вики от Пловдив

Момичето ще получи нов велосипед, специално изработен за нея

Титулярният вратар на ЦСКА аут срещу Локо (Пловдив)

Станислав Манолев и Арсенио Нунеш в групата на „червените“

Пловдив очаква над 15% ръст на туризма до края на годината

Пловдив очаква да достигне половин милион реализирани нощувки до края на 2016 година, което е удвояване на броя на нощувките от 2011 година досега. Това каза за "Фокус" кметът на града Иван Тотев. Нощувките тогава са били 240 000 нощувки на годишна база. „Ръстът, който очакваме, е