27.10.2016

WSJ: Идва ли краят на глобализацията

Икономистите са разтревожени от нарастващия протекционизъм и влошаването на ситуацията в международната търговия и инвестициите.Може да настъпи краят на съвременната епоха на глобализацията.

Още

Иън Гилън идва в София за концерт

Той ще представи по уникален начин всички хитове на Дийп Пърпъл

Microsoft VR идва с шлемове от Lenovo, ASUS и Acer

Microsoft току що обяви своя Windows 10 Creators Update и с него идва нов подход към платформата за смесена реалност HoloLens. Компанията обяви, че HoloLens ще получи поддръжка за триизмерни програми за продуктивност и създаване на съдържание, а освен това ще видим и сериозен акцент върху виртуалната реалност. До момента Microsoft залагаше най-вече на смесената […] Източник Microsoft VR идва с шлемове от Lenovo, ASUS и Acer

Лидерът на БСП идва Шумен

Лидерът на БСП Корнелия Нинова ще посети Шумен, идния петък /28.10.2016 г./. Местната структура на БСП кани всички нейни членове, жители и гости на града на срещата, която ще се състои от 18:00 в зала "Форум" на хотел Шумен. Минути преди това председателя на социалистите ще даде ...

Лектори от NVIDIA идват в София за конференцията CG2 Code for Art

Българската ИТ компания Chaos Group посрещна над 1000 архитекти и 3D артисти през първия уикенд от форума. На 29 и 30 октомври предстои сесията за програмиране.

Филм-концерт "Хари Потър и философският камък" идва в София

Музиката на една от най-обичаните кинопоредици в историята - "Хари Потър и философският камък“, ще бъде представен във формата филм-концерт на 25-и февруари в зала 1 на НДК. Почитателите на сагата ще имат възможност да преживеят отново магията на филма, прожектиран с висока разделителна способност върху 12-метров екран, като същевременно се насладят на професионалното музикално изпълнение на незабравимата музика от Джон Уилямс.

Скоро идва Microsoft Teams – конкурентът на Slack от Редмънд

Следващата седмица Microsoft ще обяви официално своя конкурент на корпоративния месинджър Slack, който ще предлага под името Microsoft Teams. Вече се знае и доста за неговата функционалност.