26.10.2016

Убита на "зебра" дължи пари за неправилно пресичане

Година и половина преди да я блъснат на пешеходна пътека, Ина отнесла глоба, защото пресичала неправилно

Още

За пореден път: Блъснаха дядо на "зебра" в Пловдив

83-годишният мъж е откаран в болница в тежко състояние

Патрулка удари кола, спряла на зебра да даде път на пешеходец

Полицейска патрулка удари кола, спряла на зебра, за да даде път на пешеходец. Инцидентът станал около 16.00 ч. на централния булевард "Славянски" на Шумен срещу Цветния пазар. При удара няма сериозно пострадали хора, щетите са само материални по двата автомобила. Удареният автомобил - "Фолксваген Голф" с шуменска регистрация, бил управляван от 26-годишна жена. На задната седалка тя возела и 3-месечното си бебе. "Жена ми спряла пред зебрата, за да даде път на пешеходец, когато идващата зад нея патрулка я ударила", обясни пред "24 часа" съпругът ...

Пак блъснаха пешеходец в Пловдив, шофьорка отнесе 83-годишен на зебра

Само ден след като 72-годишна загина на място на пловдивски булевард, отново пострада пешеходец. 83-годишен бе пометен на зебра между бул. "Руски" и ул. "Преслав". Мъжът е откаран в болница. На волана на опела, който го е връхлетял, е била жена на 58 г.

Патрулка удари кола, спряла на зебра да даде път на пешеходец, в Шумен (Снимки)

Няма пострадали, в голфа е пътувало и 3-месечно бебе, инцидентът стана на централния булевард на града срещу цветния пазарПолицейска патрулка удари кола, спряла на зебра, за да даде път на пешеходец.