24.10.2016

Да се храниш с адреналин! Ето 7 от най-екстремните места за вечеря (СНИМКИ)

Пътуването е възможност да изследвате и това важи с пълна сила за всичко, включително и за храненето. Храна в известна верига ресторант с четири стени и на морското равнище със сигурност ще ви изпълни със задоволство, но няма да събуди приключенския дух у вас. Ако сте от тези, за които пътуването е и преживяване и екстремни приключения, следващите ресторанти ще ви впечатлят.

Още

Ражда се най-богатото бебе у нас! Ето крупната сума, която ще наследи внучката на една от най-заможните българки по света и у нас 

До месец ще се роди най-богатото бебе у нас - внучката на една от най-заможните българки по света и у нас - Лора Видинлиева. Наследничката на бизнесменката се очаква да се появи в клиника "Надежда", а майката - топмоделът Таня Илиева, и бащата поп изпълнителят Рушин Видинлиев, отсега го чакат с нетърпение, пише в. "България Днес". 

Летописецът на Тодор Живков: Тато имаше трима двойници!

"Тодор Живков имаше поне трима двойници. Всички президенти и големци имат, няма нищо лошо в това." Това сподели сензационно проф. Недьо Недев, сподвижник на бившия Първи и негов летописец. Недев е изследвал живота на Живков, като няколко години е говорил и писал рамо до рамо с първия човек на ЦК на БКП. Само преди месец 90-годишният историк от СУ "Св. Климент Охридски" издаде втората си книга с издателство "Труд" - "Дворцовият преврат срещу Тодор Живков".

Съгрешил Дон Жуан смая всички с извинението си (СНИМКА)

Как се оправят проблеми във връзка? Според неизвестен пловдивчанин това се прави с бял чаршаф, провесен над една от натоварените улици в града. Бдителен гражданин забеляза и засне нестандартното обяснение, докато шофира по Коматевско шосе в посока от Централата гара. 

AT&T ще запази журналистическата независимост на CNN след сливането

Изпълнителният директор на AT&T определи медията като "културно значима"

В Сандански почерня от полиция. Ето какво се знае

Криминалистите в Сандански обискират къща на ул. "Синаница" в курортния град. Това съобщава struma.bg, позовавайки се на очевидец. 

Брад Пит и Анджелина Джоли продават имението си във Франция

Холивудските звезди Брад Пит и Анджелина Джоли, които са в развод, продават скъпото си имение във Франция, съобщават местни медии. Актьорите ще се разделят с Шато Миравал в Южна Франция, което е тяхна собственост от 2012 година и досега го отдаваха под наем през лятото. Брад Пит не е отговорил на молбата за развод на Анджелина Джоли Имението с 35 стаи, паркове, лозови масиви и звукозаписно студио беше придобито за около 60 милиона долара. То стана световно из...