21.10.2016

Огнен ад! Къща изгоря и се срути, полицаи търсят хора под руините

Огнен ад разтърси кочериновското село Фролош. Пожар изпепели къща, която се срути. Това събщи struma.com

Още

Сензационен обрат във "ВИП Брадър"! Лидерите на двата лагера в Къщата ще направят нещо неочаквано

Двама Съквартиранти ще напуснат най-известната Къща във VIP Brother тази вечер. Номинираните тази седмица са Миглена, Емануела, Лара и Жана, а зрителите ще определят кои две дами да се разделят със звездната компания.

Двама души излизат от къщата на VIP Brother тази вечер

Миглена и Ирина с опит да сложат край на войната помежду си Тази вечер във VIP Brother live, от 20:00 часа по NOVA, двама Съквартиранти ще напуснат най-известната Къща завинаги. Номинираните тази седмица са Миглена, Емануела, Лара и Жана, а зрителите ще определят кои две дами да се разделят със звездната компания.

Чиста къща – пропилян живот?

Да чистиш или да живееш, това е въпросът

Ето кой отглежда сина на Деси Цонева, докато тя е в къщата на Вип Брадър

Докато Деси Цонева се вихри в Къщата на ВИП Брадър, нейната майка Мариана е единствената, която се грижи за сина й Янчо Таков, пише "Уикенд". Бабата обаче не смогвала да се грижи за хлапето, тъй като била заета и с изкарването на прехраната за семейството.

Къщата на Яворовата любима Мина в град Елена е спасена и реставрирана

Родната къща на Яворовата любима Мина в град Елена е спасена от разруха и реставрирана. Заслугата е на германец с български корени, който купува имота и възнамерява да го превърне в музей. Какъв е пътят за спасението на българското културно наследство и архитектура ще ви разкажем в рубриката ни „Търси доброто”.

Мъж на LSD спаси от пожар куче в негоряща къща

Полицаи го видели по средата на пътя с голямото животно