23.10.2016

Г-н Хекимян, още ли вие сте водещ?

Това заяви кандидатът на Реформаторския блок за президент Трайчо Трайков по време на дебат в bTV с друг кандидат - Красимир Каракачанов. Интересен факт е, че нито Трайков, нито Каракачанов отговори категорично на въпрос дали има нужда от предсрочни парламентарни избори. Трайков намекна, че ако това е начинът, трябва да се предприемат необходимите стъпки. Каракачанов по-скоро заложи на "не", заради "стабилността",

Още

Директен сблъсък: За първи път Цачева срещу Радев, но преди това скастриха Хекимян (СНИМКИ)

Кандидатите за пети президент на България Цецка Цачева и Румен Радев за първи път се сблъскаха един срещу друг в телевизионен предизборен дебат в ефира на bTV. Своеобразен рефер в битката е Антон Хекимян. Водещият започна дебата като предложи на двамата кандидати да се ръкуват, по пример на Хилари Клинтън и Доналд Тръмп, но Цачева контрира, че вече са го направили по-рано.

Антон Хекимян изправя очи в очи Цецка Цачева и Румен Радев

Очаква се водещият да върти на шиш претендентите за президентския пост по всички основни теми от правомощията на държавния глава

Хекимян хвана на тясно Лозан Панов! Съдия №1 увърта в ефир за ВСС и Иван Костов

Председател на Върховния касационен съд Лозан Панов бе хванат на тясно от Антон Хекимян. Водещият на "Тази сутрин" обсипа с въпроси съдия №1 разделен ли е ВВС, но ясен отговор така и не получи.

Хекимян стъписа Орешарски: Станишев ли стои зад вас?

Кой стои зад тази кандидатура? С този провокативен въпрос водещият на сутрешния блок на bTV Антон Хекимян започна интервюто си с бившия премиер Пламен Орешарски, който вчера обяви, че ще се кандидатира за президент. „Точно този въпрос очаквах”, отвърна спокойно Орешарски.

Подробности след ефира! Муха кръжи около премиера, Хекимян се оправдава - защитаваме природата (ВИДЕО)

Неочаквана случка беляза гостуването на премиера Бойко Борисов днес в "Тази сутрин" по bTV. Към края на предаването нежелан гост смути диалога. Ето репликите на министър-председателя и водещият, който задаваше въпрос на Борисов свързан с Иво Тонев и мачовете:

Борисов подхвърли закачка към Хекимян на изпроводяк!

Не е ли най-добре за етническата толерантност да направим така, че хората в малките села, независимо коя партия е лидер там, да се чувстват добре. Колко сме дали за София, Пловдив, за Варна? Това заяви в ефира на bTV министър-председателят Бойко Борисов по повод на въпрос защо се отпускат толкова милиони на градове и села, в които кметовете са на ДПС и ГЕРБ.