24.10.2016

Възпитател: Изнасиленото момиче няма причина да бяга от дома

Бойчо Костадинов, който е бивш възпитател в Дома за деца от семеен тип в кв. „Люлин“ заяви че в къщата, където са настанени се грижат много добре за тях:

Още

Родителите на изнасиленото от кмета на Стрелча момиче искат 10 000 лв. обезщетение

Близките на жертвата на обвинения в изнасилване бивш кмет на Стрелча и Пазарджик Иван Евстатиев искат 10 000 лева неимуществено обезщетение, предаде БНТ. Искаме по закон максималната присъда, настоя бащата на момичето Георги Белухов. Делото срещу Евстатиев продължи днес (10 о

Изнасиленото от Евстатиев момиче с иск от 10 хиляди лева в съда

Изнасиленото момиче от бившия кмет на Стрелча Иван Евстатиев депозира днес в пловдивския районен съд иск от 10хиляди лева за обезщетение за морални щети. 16-годишното момиче се появи в съдебната палата с тъмни очила, придружена от родителите си Георги и Христина Белухови. "Този иск е символичен - за стреса, за всичко, което и е причинил Евстатиев.

Няма край драмата с изнасиленото от 54-годишен ром в Лехчево момиче

14-годишната Мирослава, която бе изнасилена от 54-годишен ром в необитаема къща в монтанското село Лехчево, е правила опит за самоубийство, съобщиха от социалната служба в Монтана, цитирани от Bulnews.bg. Девойката е във фокуса на социалните служби от януари, когато посегнала на живота си. Тя се нагълтала с медикаменти, но след няколкодневен престой в монтанската болница е била спасена от медиците.

Братът на Иван Евстатиев: Брат ми се чувства виновен от морална гледна точка

В същото време бащата на изнасиленото момиче Георги Белухов е категоричен, че дъщеря му не лъже за изнасилването

Шефката на дома в "Люлин" още чака официална информация какво точно се е случило с трите изчезнали деца

Директорът на центъра за настаняване Ива Веселинова все още няма официална информация от властите какво точно се е случило с трите изчезнели деца. По думите й тя е научила за изнасиленото момиче от медиите.

Директорът на дома не знае какво се е случило с трите изчезнали деца

Директорът на центъра за настаняване Ива Веселинова все още няма официална информация от властите какво точно се е случило с трите изчезнели деца, съобщи bTV. По думите й тя е научила за изнасиленото момиче от медиите. Децата изчезнаха от дома за настаняване от семеен тип в ж.к. „Люлин” в петък, но по-късно бяха открити. Вчера стана ясно, че едно от трите деца е било изнасилено два пъти, преди да бъде открито. Извършителят е 33-годишен бивш затворник с 14 присъди. „До този момент нямам официална информация от разследващите за случките и събитията, които са сполетели детето. Аз съм човекът, който би трябвало първи да научи дори и лошите новини”, категорична е Веселинова. Тя добави, че все още нямат обяснение от децата защо са избягали от дома. „Изнасиленото момиче Мая е сравнително добре, говори, но по този въпрос с нея не съм разговаряла, защото смятам, че още не е дошъл моментът да се говори”, добави директорката....