26.10.2016

Рок звездата Браян Адамс ще пее тази вечер в "Арена Армеец"

Канадската рок звезда Браян Адамс на родна сцена. Легендарният музикант ще пее за българските си феновете тази вечер в столичната зала "Арена Армеец" в рамките на световното му турне "Get up". Преди това рок легендата ще открие лично и изложба със свои авторски снимки в София.

Още

Браян Адамс: Живата легенда на рока

Живата легенда на рок музиката Браян Адамс пристига в София след по-малко от месец, за да разтопи феновете с прочувствените си балади. Канадската звезда ще свири в "Арена Армеец" на 11 октомври хитове, с които е просълзявал цели поколения. Историята му е повече от интересна и изпълнена с обрати. Ето кои са най-важните факти и цифри от биографията на Адамс. Роден е на пети ноември 1959 г. в Кингстън, Канада. Баща му е военно аташе и детството му преминава в различни страни - Англия, Канада, Изр...

Брайън Адамс се солидаризира с благотворителна кауза в България

Световноизвестният канадски изпълнител Брайън Адамс е решил да помогне на благотворителна кауза в България. Преди концерта си в София през октомври той ще подари тениска с послание и автограф, която да бъде предложена на благотворителен търг под наслова „Вечер на добродетелите 2016”. Търгът се организира от фондация „За нашите деца” за събиране на средства за изграждане на комплекс за ранно детско развитие. До края на 2017 г. в центъра поне 400 деца и семейства в риск ще получат подкрепа, за да живеят заедно и в нормални условия. Концертът на Браян Адамс ще се състои в зала „Арена Армеец” на 11 октомври и се очертава като основен акцент в есенната музикална програма на столицата.