24.10.2016

Не е за вярване! Булка позволи на гостите на сватбата да я опипват, за да...събере повече пари (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

Видео показва как току-що омъжила се жена позволява на гостите да я опипват по време на церемонията като желанието й е било по този начин да събере повече пари за сватбеното пътешествие, пише "Мирър". Кадрите показват как мъжете се тълпят и хващат за гърдите жената като след това всеки й връчва своята "отплата".

Още

Сватба от Ада! Родителите на булката убили младоженеца по потресаващ начин (СНИМКИ 18+)

Сватба, по-страшна от тези във филмите на ужасите, се състоя в Индия. Булка немощно гледала как нейните родители и членове на семейството извличат бъдещия й съпруг от храма, където се венчавали и жестоко го убиват на улицата в Тимпур. Те го заклали, а след това с огромен камък му смачкали главата и голяма част от тялото, разказват свидетели, пише The Sun.

Грък издирва булка беглец от Хасково

Грък от Комотини издирва съпругата си българка, за да разтрогне мюсюлманския си брак. Булката беглец е от Хасково и е напуснала законното семейно жилище в гръцкия град. Изоставеният съпруг е подал иск за развод в Религиозния съд, който се представлява от мюфтията на Комотини М. Тземал. За да я намери, съпругът е пуснал обява в медии, предава Марица.

Eкшън заради ромска булка! Побеснял жених гази и мачка наред с багер

Екшън, достоен за Холивуд, се е разиграл в неделя срещу понеделник в ромската махала на Бяла Слатина, предаде „Конкурент“. Информацията беше потвърдена частично от органите на реда.

Знаете ли защо булката стои от лявата страна на младоженеца?

На сватбата булката обикновено стои от лявата страна на младоженеца, но вероятно никога не сте се питали защо. Тази традиция разбира се е идва от Запад, подобно на много други. Преди векове дясната ръка на мъжа е била водещата – ръката, с...

А вие знаете ли? Ето защо булката стои от лявата страна на младоженеца!

На сватбата булката обикновено стои от лявата страна на младоженеца, но вероятно никога не сте се питали защо. Тази традиция разбира се е идва от Запад, подобно на много други. Преди векове дясната ръка на мъжа е била водещата – ръката, с която той е държал меча си, левичарите са се срещали изключително рядко. Затова, ако се наложи мъжът да защити своята избраница, той би я хванал с лявата ръка, докато отблъсква нападателите с дясната.

Булка роди на сватбата си!

Двойка от Сърбия вчера e трябвало да се ожени, поканили сватбари, но сватбата се превърнала в истинска драма. Бременната булка тръгнала да хвърля пшеница в къщата, както предполагат обичаите и тогава започнало раждането. Въoдушевените сватбари...