27.10.2016

Те я помолиха за сметката, но сервитьорката им донесе нещо много повече! Една история за доброто, което се връща стократно! (СНИМКИ)

Красива история за това как едно малко добро дело е в състояние да привлече много по-големи добрини. Ние искрено се възхищаваме на тези хора и вярваме, че добротата ще спаси света, пише zajenata.bg

Още

Много класа в една снимка

Бербатов празнува Димитровден със Стилиян Петров и Мартин Петров

Навръх празника една необикновена история на жена в нужда и четирима Димитровци

Това лято Юлияна Кискинова от Пловдив и семейството й тръгват на велопоход от Свиленград до Александруполис. Край село Мандра, на 107 километра навътре в Гърция, велосипедът на съпруга й се чупи.

Министър Ненчев: България ще участва с една фрегата в операцията на НАТО в Средиземно море

Български войници няма да се включват в ротацията на четирите натовски батальона, които се изпращат по източната граница на Алианса с Русия в Полша, Литва, Латвия и Естония

България ще участва с една фрегата в операцията на НАТО в Средиземно море

България ще участва с една фрегата в операцията на НАТО в Средиземно море "Морски пазач", съобщи в Брюксел министърът на отбраната Николай Ненчев. Военни кораби на НАТО ще си сътрудничат с европейската мисия "София" в централното Средиземноморие, които се борят с трафикантите на хора идващи от бреговете на Либия. При участието си в първото заседание от министерската среща на Алианса министър Ненчев уточни:Това решение все още не е взето. Ще участваме с една фрегата, както сме го правили до момента. Български войници няма да се включват в ротацията на четирите Натовски батальона, които се изпращат по източната граница на Алианса с Русия, обяви военният ни министър: На този етап, към нас не е постъпвало такова искане, нито ние сме заявявали намерение. Участваме с 400 човека в Румъния, това на този етап е напълно достатъчно.  По-рано министърът на отбраната подписа Меморандум за разбирателство в областта на киберотбраната с НАТО. При подписванвето помощник-генералният секретар на НАТО по нововъзникващите предизвикателства Сорин Дукару подчерта важността за координиране на усилията в областта на обучението, квалификацията и съвместните учения срещу атаки в киберпространството.

Последната грешка на Нешка тръгва на турне

Ансамбълът й и Русенска опера със спектакли в страната