28.10.2016

Не е за вярване! Булка позволи на гостите на сватбата да я опипват, за да...събере повече пари (СНИМКИ/ВИДЕО)

Видео показва как току-що омъжила се жена позволява на гостите да я опипват по време на церемонията като желанието й е било по този начин да събере повече пари за сватбеното пътешествие, пише "Мирър". Кадрите показват как мъжете се тълпят и хващат за гърдите жената като след това всеки й връчва своята "отплата".

Още

Интерпол издирва непълнолетна булка беглец

16-годишно момиче избяга в Германия с приятеля си, за да се спаси от сватба, която не желае. Случаят стана известен, след като снимката на Малина Димитрова се появи на страницата на Интерпол за международно издирване.

Кръчмари помпат сметките на Булката с чеиза!

Кръчмари чакат Булката с чеиза, като й надписват сметките. От това се оплака самата Гери Дончева, която често става обект на измама. Красавицата, която се прочу с рекламата на булката със сиренцето споделя, че седне ли в заведение с компания, сумата й за плащане, най-често е със стотачка отгоре, пише „Телеграф”.

"Вип Брадър" става боливудската продукция „Малката булка от Ню ханди”

Тази във VIP Brother, от 20:00 часа по NOVA, Съквартирантите ще получат нова седмична мисия. Те ще трябва да се превъплътят в героите от касовата боливудска продукция „Малката булка от Ню ханди”. Сценарият на сериала ще бъде приет с много позитивизъм и усмивки от мнозинството, а звездите искрено ще се забавляват.

Съквартирантите стават герои в боливудската продукция „Малката булка от Ню ханди”

Емануела ще стане първата жена в Къщата, която ще направи остра забележка на „старейшината”. Фолк дивата на висок тон ще призове Вальо да не я докосва.

Булката, която ще ви скрие шапката (СНИМКИ)

Казват, че никога не е късно да поставиш ново начало в живота си, особено когато става въпрос за любов. На същото мнение е и ексцентричната...

Развод след 2 часа брак. Булката с грандиозен гаф

Брак в Саудитска Арабия продължи само два часа, защото булката нарушила споразумение, според което не бива да споделя снимки от церемонията в Snapchat , съобщи „Дейли Мейл“. Младоженецът бързо разбрал, че снимките са били изпратени на приятелки на булката и веднага подал молба за развод. Братът на булката, чието име не се споменава, заявява, че наистина е имало подобно споразумение. То е било част от предбрачния договор. Според него тя не е имала право да разпространява, каквито и да е изображения или клипове от церемонията. Все пак за семейството на младоженката, молбата за развод, била истински шок. От страната на младоженеца твърдят, че той е имал пълно право да действа така. Според очевидци булката дълго време не обръщала внимание на младоженеца, за да разпраща снимките и в един момент даже му казала, че приятелите й са по-важни от него....