28.10.2016

Разкриха голямата тайна на "Алф"

Поколенията, които израснаха с филма "Алф" винаги са се чудили дали той е кукла или е облечен човек, разкри актрисата Ан Шедийн, която играеше ролята на Кейт Танер в обичания от всички българи сериал. Алф е кукла, която се движи от двама актьори, обясни Ан Шедийн. Единият движи устата и едната ръка, а вторият останалата част от тялото. Има и трети човек, който се грижи за визията на Алф - реше косата му, оправя козината. Актьорите стоят на повдигната сцена, за да могат кукловодите да бъдат в ниското. В понеделник получават сценария и репликите за новия епизод. От вторник до четвъртък ги разучават, а в петък снимат. Бавно, по 12 до 14 часа дневно, защото трябва да сменят много елементи в декорите. Технически е било изключително трудно, защото за да отиде един актьор от сцена в едната стая до сцена в кухнята, трябва да бъдат запълнени дупките, в които стоят кукловодите на Алф, разкри и тази тайна Ан Шедийн....

Още

Ген. Михо Михов: Задачата ни е балотаж с участието на Ивайло Калфин и проф. Любомир Халачев

„Управляващите продължават да се държат с нашата армия като с доведено дете. Бюджетът на Министерство на отбраната ще се увеличи едва с 80 млн.лв., при положение, че НС гласува два проекта за модернизация и инвестиционни разходи, които надвишават 1,5 млрд.лв.“ Това каза в предаването „Още от деня“ на БНТ ген. Михо Михов, член на предизборния щаб на коалиция „КАЛФИН - ПРЕЗИДЕНТ“ и председател на парламентарната комисия по отбрана.

Калфин призна с колко пари живее и кое е най-лошото му качество

Твърдя, че г-жа Нинова се е договорила с Бойко Борисов за тази компания. Не ядосвам левите избиратели. Тя изгони всички от коалиция и изведнъж смени доста тона към г-н Борисов. Критикува го за споразумение и че се е видял с лидера на ДПС. Това ли са най-важните проблеми в държавата. Това заяви Ивайло Калфин, кандидат президент на АБВ в ефира на Нова телевизия. 

Калфин: Корнелия Нинова се е договорила с Бойко Борисов

Румен Радев тича сам по трасето, коментира кандидатът за президент

Ивайло Калфин: Време е да направим ревизия на прехода

Хората имат право да разберат какви са причините за тежкото социално и икономическо състояние, в което се намира България, заяви кандидатът за президент

Калфин се обяви за ревизия на прехода и свикване на Велико народно събрание

"Време е да направим ревизия на прехода. Хората имат право да разберат какви са причините за тежкото социално и икономическо състояние, в което се намира България." Това заяви по време на среща с жители на Монтана кандидатът за държавен глава на коалиция „КАЛФИН-ПРЕЗИДЕНТ“ Ивайло Калфин, цитиран от пресцентъра на АБВ.