25.10.2016

Четири жени на косъм да изхвърчат от "ВИП Брадър" (СНИМКИ)

За първи път в историята на "ВИП Брадър" номинациите се проведоха по нов регламент. Този път съквартирантите не влизаха по един в изповедалнята, а по групички. Единият от тях заявява номинацията си, а другият трябва да я мотивира.

Още

Оспорвана борба във "ВИП Брадър"

Поредните номинации разбудиха духовете в Къщата на "ВИП Брадър". И този път Големият брат реши да внесе доза интрига помежду им и им пуска всичко, което бе изговорено в изповедалнята.

Претенциите на Лили във "ВИП Брадър" нямат край!

Лили Вучкова се превърна в прецедент в дългогодишната история на "ВИП Брадър". Тя се превърна в "галеница", но това сякаш не й стига. Тя не спира да се оплаква - буквално от всичко.

Бомба в къщата на "ВИП брадър"! Деси Цонева се терзае, че е бременна

Тази вечер във "ВИП брадър" зрителите ще имат трудната задача да определят изхода от поредните номинации в Къщата. Съквартирантите ще получат възможност да видят кой и с какви мотиви ги е номинирал, а ще доведе ли това да поредни сътресения и преразпределения на лагерите, предстои да разберем.

Ексклузивно! Вальо Михов е напуснал Къщата на "ВИП брадър"

Футболният бос също излиза от къщата на "ВИП брадър", видяха зрителите на най-обсъждания формат в България по време на лайфа на предаването в петък вечер. Елегантният джентълмен бе единственият, който поднесе цветя и подаръци на двете рожденички – Лили и Жана.

Кака Лара и Жана Бергендорф са поредните изгонени от “ВИП Брадър”

Двете си тръгнаха от къщата в петък вечерта след първите за сезона двойни елиминации. Те получиха най-нисък зрителски вот, а с най-висок се оказа Миглена Ангелова. Докато чакаше да обявят резултатите от гласуването, Жана Бергендорф изглеждаше видимо притеснена и се разплака с глас, когато чу името си.

Лара и Жана - аут от "ВИП брадър"!

Жана и Лара вече са част от миналото на ВИП брадър. Двете получиха най-малка подкрепа от зрителите. За сметка на това Миглена Ангелова се оказа фаворитка.