28.10.2016

Ъндърграунд средите у нас гърмят: Божо Кравата се прибра в България заради бебето си

Издирваният от Интерпол Божидар Кузманов - Божо Кравата се връщал тайно в България. Тази клюка усилено обикаля ъндърграунда от известно време, пише в. "България Днес".

Още

Балканите и изборната анатомия

Изборна анатомия. И понеже сме на Балканите се хванахме за х.я или за п....а, ако се опрем на латинския език. Тонът го зададе лидерът на ДСБ Радан Кънев. Междувременно Теленор отнесе голяма глоба от КЗК за подвеждаща реклама. А драмата с АЕЦ „Белене“ продължи и през тази седмица. Бившият икономически министър Петър Димитров дори се сдоби с обвинение. А Божо Кравата, издирван от МВР и Интерпол под дърво и камък, проговори пред една национална телевизия преди да се предаде. В каква държава живеем... да те търси полицията, а ти да даваш интервюта.... Кънев: Извинявам се само на зрителите за бай Х.й Поднасям искрени извинения на зрителите на Нова ТВ и г-н Виктор Николаев (но само на тях) за използвания по неподходящо време в национален ефир нецензурен израз "байхуй" (пише се слято, според мен). Това заявява Радан Кънев във връзка с по-раншното си изказване, в което коментира премиера Бойко Борисов, който в петък свика срещата на правителството с подкрепящите го партии,така: "Абе, бай Х.й ти с кого се държиш така, бе. Това да не ти е махалата, това да не са ти 90-те години?!" КЗК наложи глоба на Теленор за над 5 млн. Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) налага имуществена санкция на „Теленор България” ЕАД за въвеждане в заблуждение с публично разпространени неверни сведения за характеристиките на 4G LTE мрежата на телекома. КЗК установи, че „Теленор България“ ЕАД е извършило нарушение на чл. 31 от Закона...

Нарковойната между Очите и Кравата няма край! Желязков взел на мушка бебето на Божо

Авери на несебърския наркобос Димитър Желязков - Митьо Очите заплашвали семейството на издирвания до вчера Божидар Кузманов - Божо Кравата. Слухът за подготвяното кърваво разчистване на сметките бързо стигнало до беглеца, който изчезна преди четири месеца след престрелка с хората на Очите в Слънчев бряг, пише в. България днес. При нея Митьо бе тежко ранен, гардът му Сашо Японеца - убит, а друг отнесе куршум в крака.

Ченгета твърдят: Митьо Очите е невинен!

Наркобосът Димитър Желязков - Митьо Очите е на път да се измъкне от правосъдието, твърдят ченгета, пише "България Днес". Все още няма повдигнато обвинение срещу несебърския Ал Капоне за престрелката с мутрите на Божидар Кузманов - Божо Кравата в Слънчев бряг на 8 юни.

Скандална версия: Авери на Божо Кравата гръмнали Митко Фитнеса!

Авери на изчезналия наркобос Божидар Кузманов - Божо Кравата стоят за убийството на пернишкия бизнесмен Митко Евтимов - Митко Фитнеса. Ловна дружинка се натъкна на простреляния в тила богаташ в планински район на село Драгомирово, разположено в Конявската планина преди ден, пише "България днес".

Версия: Авери на Кравата ударили трезора в Плевен!

Авери на изчезнали Божидар Кузманов – Божо Кравата, най-вероятно са извършили дръзкия обир на 200 хиляди лева от банковия клон в Плевен. Това е една от версиите, които разследващите проверяват, пише в. България днес.

Аверите на Божо Кравата в паника! Чакат Очите да ги разстреля

Страх тресе аверите на Божидар Кузманов, които бяха задържани след стрелбата в Слънчев бряг на 8 юни. Хората на Божо Кравата били в паника дали обкръжението на Митьо Очите няма да отмъсти и зад решетките се чувствали по-спокойни. Само мизерията ги карала да искат промяна на мерките им за неотклонение с по-леки, пише „България днес”.