28.10.2016

Пожарната евакуира блок в София

Пожарникари евакуираха живеещите в блок в столичния кв. „Сердика”, съобщи МВР.  Заради ремонт в един от апартаментите конструкцията на сградата е била засегната и се е появила пукнатина между етажите. Причина са възникнали конструктивни изменения.  Няма пострадали. Към момента не съществува опасност за съседни сгради, уточняват от МВР. Към 18.55 часа, на тел. 112 е постъпил сигнал за напукана носеща стена между етажите на жилищен блок в столичния кв. „Сердика“. Служители на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ са извели живущите в сградата за тяхна безопасност, докато се извърши подробен оглед на блока. За случая са уведомени компетентните органи, които са на място и извършват проверка и оценка на състоянието на жилищната сграда....

Още

Само в БЛИЦ! В София се появи батмобил! (СНИМКА)

Макар че Батман живее в Готъм сити, това не означава, че неговият автомобил не може да се озове и в... София. Всъщност столичанин се оказа горд собственик на превозното средство. Колата е заснета от бдителен гражданин, който я пусна в социалните мрежи.

Ето къде да отидете в София за Деня на народните будители

В Националния исторически музей /НИМ/ се подготвят да посрещнат по-необичаен, атрактивен, но и образователен начин тазгодишния Ден на будителите – 1 ноември. На 31 октомври, 1 и 2 ноември децата, които дойдат в музея, ще имат възможност да се учат на „Аз”, Буки”, „Веди”, на българската азбука, както е ставало през Възраждането – като пишат буквичките с дървени пръчици върху пясък. 

ВИП истерия за Гришо в София, чакаме Никол

Изкупиха най-скъпите билети на турнира

ЦСКА-София маха тирето, става ПФК ЦСКА

След Нова година предстои и откупуване на емблемата на търг

Ганчев Ганчев маха тирето на ЦСКА-София

Изпълнителният директор на ЦСКА-София Трифон Попов е подал документи за промяна на името, под което е записано дружеството в търговския регистър, пише вестник "Тема Спорт". По този начин ще отпадне тирето и "София". Какво ще бъде новото наименование на дружеството четете в Sportlive.bg!