22.10.2016

Португалци купуват „Дружба стъкларски заводи“

Досега мажоритарният дял бе собственост на гръцката Yioula, а цената на сделката засега не е ясна

Още

Сигнал до БЛИЦ: Къща гори край езерото в Дружба, има поне един пострадал

Къща гори в момента в столичния квартал Дружба 1, на ул. "Канала", която се намира близо до езерото, съобщиха за БЛИЦ очевидци.

Медии: Русия няма да се откаже от Големия договор за дружба с Украйна

Русия няма намерение да разтрогва Договора за дружба, сътрудничество и партньорство (т. нар. Голям договор) с Украйна. Това съобщи "Известия" в петък (21 октомври), като цитира руският външен министър Сергей Лавров.

Поетапно възстановяват топлоподаването в столичния квартал "Дружба"

Започнало е поетапно възстановяване на топлоподаването в ж.к. "Дружба" 1 и 2, след като вчера ?жителите им останаха без топла вода заради аварии при топлопроводи, съобщиха от "Топлофикация София", цитирани "Дарик". Проблемът в централната градска част е по-сериозен, тъй като е засегнат главен тръбопровод на ул.

Поетапно възстановяват топлоподаването в столичния квартал "Дружба" след аварията

Започнало е поетапно възстановяване на топлоподаването в ж.к. "Дружба" 1 и 2, след като вчера ​жителите им останаха без топла вода заради аварии при топлопроводи, съобщиха от Топлофикация София за Дарик. Проблемът в Централна градска част е по-сериозен, тъй като е засегнат главен тръбопровод на ул. „Дунав", като се очаква топлоподаването да бъде нормализирано през нощта​.​...

Миризма на изгоряла пластмаса трови квартал "Дружба 3"

През последните месеци болната тема на русенци е замърсяването на въздуха. В тази връзка в редакцията на Dunavmost.bg пристигна писмо от възмутен русенец, който сигнализира за замърсяване на въздуха, което се усеща в квартал "Дружба 3". "От една...