26.10.2016

Най-странната колекция от автомобили принадлежи на Шейха на дъгата

Името Хамад бин Хамдан Ал Нахаян най-вероятно е познато на автомобилните фенове сред вас. Обзалагам се обаче, че никога не сте виждали колекцията като тази на Шейха на дъгата. За The post Най-странната колекция от автомобили принадлежи на Шейха на дъгата appeared first on IDG.

Още

Емирът на Кувейт разпусна парламента

Емирът на Кувейт шейх Сабах Ахмад ас Сабах в неделя разпусна парламента, съобщи агенция Куна. На фона на деликатната ситуация в региона и изправени пред лицето на предизвикателствата на сигурността, е необходимо да се обърнем към народа, за да избере той своите представители, които да дадат отговорите на тези въпроси“, се посочва в изявлението на шейха. Според конституцията предсрочните избори за нов парламент в страната трябва да се проведат до два месеца....

Вижте какво се случи след като Емирът на Дубай направи изненадваща проверка на държавни учреждения (СНИМКИ/ВИДЕО)

Емирът на Дубай шейх Мохамед бин Рашид уволни девет топ чиновници след като направи внезапно проверка рано сутринта и откри тяхното отсъствие от работните места, съобщава "Дейли Мейл". Видеото от случката бе публикувано в профила на шейха в Инстаграм.

Най-горещата лятна клюка: МИ-6 спипала катарска принцеса в оргия със 7 мъже в Лондон

Множество чуждестранни медии разпространиха гореща лятна клюка, че британската тайна служба МИ-6 е спипала катарска принцеса Шейха Салва в оргия със седем мъже в луксозен лондонски хотел, предаде тв „Звезда”. Странното е, че позорящата честта на короновата особа информация тръгва от индийският уебсайт folomojo.com, който цитира авторитетния британския вестник Financial Times.

Омански шейх влезе в розови градини край Павел баня

 Представителят на една от трите най-богати фамилии в султаната Оман, шейх Адел Саид Ахмед Ал Шанфари се включи в дипломатическа компания, която пристигна в курортна Павел баня и разгледа розовите насаждения и най-новата десетилетия в село Асен. Заедно с оманския милионер бяха доайенът на дипломатическия корпус у нас , посланикът на държавата Палестина Ахмед ал Мадбух,първите дипломати на Китай,Мароко, Азербайджан, Судан, Сирия и Индонезия, уточниха домакините им, кметът на община Павел баня Станимир Радевски и бившият зам. министър на външните работи Радион Попов. През м.г. шейх Адел Саид Ахмед Ал Шанфари направи конкретно предложение за държавно - частно партньорство, изразяващо се в откриването и финансирането на консулско и търговско представителство в султанат Оман. Това е трета визита на шейха в региона, до момента той е инвестирал близо 100 милиона лева в банковия сектор, притежава и 25% от Инвестбанк, както и недвижими имоти. Арабският аристократ е завърши висшето си образование в САЩ и има докторска степен по бизнес администрация от университета в Денвър, Колорадо. Вицепрезидент е на една от трите най - големи омански корпорации - Shanfari Group of Companies и в момента е неин ръководител. Корпацията осигурява работа на над 2500 служители в Оман. Основана е през 1960 година от бащата на шейха Саид бин Ахмед Ал Шанфари, който в продължение на 27 години е ръководел министерството на петрола на Оман.