26.10.2016

Загадка от НАСА побърка всички! Вижте я и вие (СНИМКА)

Две мънички луни в орбитата на Сатурн могат да бъдат видени на една от последните снимки на шестата планета от Слънчевата система. 

Още

НАСА изчисли с точност зодиака - вижте коя зодия сте според учените!

НАСА изчисли с точност зодиака - вижте коя зодия сте според учените!

НАСА промени изцяло зодиака! Вижте новата си зодия

Учени от NASA публикуваха на образователния си портал Space Place статия, в която се говори за изменение на положението на звездите в небето по отношение на тяхното разположение по време на астрономите от Древен Вавилон, които са формирали системата от 12-те ключови съзвездия – Зодиак, пише znanie.eu.

Logitech C922 Pro Stream е уеб камера за стрийимг на HD видео в реално време

Logitech представиха официално първата си уеб камера от четири години насам. Новият модел се казва C922 Pro Stream Webcam и е разработен изцяло с идеята да превърне стриймването на видео в реално време в максимално лесна задача. Уеб камерата предлага опция за запис на клипове във HD и Full HD резолюция със скорост от 60 кадъра в секунда. Устройството ще се възползва и от предимствата на софтуера Chromacam на Personity, информира VentureBeat.   Въпросната програма позволява да излъчвате на живо по време на игра с допълнително видео, показващо на другите потребители вашите реакции в реално време. Уеб камерата ще се продава и с тримесечен лиценз XSplit Premium, който осигурява достъп до полезните функции на XSplit Broadcaster и XSplit Gamecaster. Logitech C922 Pro Stream Webcam включва опция за автоматична корекция на картината при слаба светлина и има бърза система за автофокус.    Кристалното качество на звука се гарантира от два шумоизолиращи микрофона. Уеб камерата ще се продава на пазара и с допълнителен трипод. Едва ли е изненадващо, че Logitech са създали този продукт за хората, които излъчват на живо в интернет . През последните няколко години стриймването на видео се радва на голяма популярност и само в платформата Twich има над 2 млн. регистрирани потребители. Новият модел вече може да се поръча от официалния сайт на компанията и от BestBuy на цена от €90. Вижте защо Logitech вече ще се казва Logi

Защо взаимната мастурбация е по-гореща от секса? (18+)

Колко често оставате насаме със своята сексуалност и мастурбирате? А какво ще кажете за взаимна мастурбация с любимия човек? Тя може да бъде вълнуваща и на моменти дори много по-гореща от половия акт. Вижте защо.