27.10.2016

Шестима пострадаха при челен удар между две коли на пътя Банско-Гоце Делчев

Шестима души пострадаха при челен удар между два автомобила на пътя Банско-Гоце Делчев, съобщи БГНЕС. Около 16.10 часа е подаден сигнал за катастрофа между две леки коли малко след разклона за село Елешница, в посока с. Места. В единия автомобил са пътували мъж и жена. Мъжът е в тежко състояние. В другата кола пътуват двама възрастни и две деца.

Още

Трима пострадали при катастрофа на пътя Банско - Гоце Делчев

Трима души са приети в болница след челен удар на пътя Банско - Гоце Делчев. В една от колите са пътували две деца, но за щастие те не са пострадали. Сигнал за катастрофа между два леки автомобила - Рено и Ситроен, е получено малко след 16:00 ч. Трима пострадали са от Благоевград. Всички са приети в болницата в Разлог и в момента им се правят изследвания, които трябва да установят тежестта на получените при челния удар травми. Една жена е с травма на гръден кош и две фрактури на подбедрицата, едната от които открита. Друга жена е с травма на гр...

Зверски челен удар между две коли на пътя Банско-Гоце Делчев, шестима са пострадали

Шестима души пострадаха при челен удар между два автомобила на пътя Банско-Гоце Делчев. Около 16.10 часа е подаден сигнал за катастрофа между два леки автомобила малко след разклона за село Елешница, в посока село Места.

6-ма пострадаха в катастрофа на пътя Банско-Гоце Делчев

  Шестима души пострадаха при челен удар между два автомобила на пътя Банско – Гоце Делчев, предаде БГНЕС. Около 16.10 часа е подаден сигнал за катастрофа между два леки автомобила малко след разклона за село Елешница, в посока с. Места. Ударили са се челно два автомобила. В единия има мъж и жена. Мъжът е в тежко състояние. В другата кола пътуват двама възрастни и две деца. По предварителни данни и в него има пострадали. На място са изпратени пожарна и линейки от Банско и Разлог.

Внимание, шофьори! Хлъзгаво и опасно е по пътя Банско-Гоце Делчев

ОДМВР-Благоевград уведомява, че мократа пътна настилка и падналите от дърветата листа по път II-19 в района между Банско и Гоце Делчев създават предпоставка за допускане на пътни инциденти.

Тежка катастрофа на пътя Банско - Гоце Делчев!

Тежка катастрофа стана на пътя Банско - Гоце Делчев в района на село Места днес около 17.20 часа, съобщава struma.bg.

Пчеларите от Гоце Делчев и Банско заплашват с ефективни протести

Ескалира  недоволството на пчеларите от Гоце Делчев и Банско заради неспазените  уговорки с Агенцията по безопасност на храните и летателните екипи, които от вчера подновиха пръскането срещу комари в рамките на кампанията  за овладяване на болестта заразен нодуларен дерматит. Третирането на площите  от въздуха  беше преустановено преди седмица  заради  сигнали, че десетки пчелни семейства са измрели  от високите температури, затворени в кошерите, докато продължава пръскането. След среща с експерти от областната дирекция на БАБХ, инициирана от кмета на Гоце Делчев Владимир Москов, беше поет ангажимент пчелните стопанства да бъдат отбелязани на схемите в летателните планове на фирмата, извършваща пръскането,  както и да се спазват изискванията за  информиране пет дни преди третирането и защитната дистанция 800 метра от населените места. Хората от района твърдят, че това отново се нарушава.  Вчера летателните екипи са  започнали отново пръскане и  се е стигнало до сериозно напрежение с пчеларите от Гоце Делчев и Банско.  Стопаните заплашват с ефективни протести от днес, ако  не се вземат спешни мерки.  Кметът на Гоце Делчев е информирал  отговорните институциите  със спешни писма и е поискал от областния управител съдействие пръскането срещу комари в района да бъде отложено за месец септември, котаго атмосферните условия са по-благоприятни от летните горещини. Първото огнище на болестта заразен нодуларен дерматит в областта бе открито  в животновъдно стопанство в Гоце Делчев. До момента в област Благоевград са унищожени над 1000 едри преживни животни.