28.10.2016

Не просто кемпер! Лукс на колела за £378 000

Возилото има подово отопление, луксозна баня и огромна спалня

Още

Бивш общински съветник размаза луксозната си кола (СНИМКИ)

Бившият общински съветник от Радомир Давид Бонев е катастрофирал тежко тази нощ. Луксозният му автомобил е изпотрошен и смачкан до неузнаваемост.

Луксозен СПА център отваря врати в София

Най-луксозните СПА център в страната отвори врати в София. ESTE Fitness & SPA осигурява комплексна услуга, която съчетава грижа за здравето, красотата и добрата физическа форма.

Learjet 70: Луксът с крила

Learjet 70 е двумоторен самолет, производство на канадския производител Bombardier Aerospace. Той е базиран на моделите Learjet 40 и 45, като има модификации, позволяващи по-добър полет. Това е един от най-добрите самолети в бизнес класа, като производството му започва през 2013 г. Оборудван е с нова авионика – Garmin G500. Разполага с наклонени крила и мощни двигатели с нисък разход на гориво. Моделът на крилата е взет от Bombardier Global 7000. Самолетът се захранва от два турбовитлови двигателя  Honeywell TFE731-40BR. Развива максимална скорост от 861 км/ч. Обсегът на полетът му е 3778 км. В кабината има място за двама пилоти и 8 + 1 пътници. Цената на машината достига $ 11.3 млн. Салонът предлага всякакви удобства, като инсталирани монитори, пълна аудио система и скрити спикери. ...

Подпалиха луксозен магазин

Луксозен магазин беше подпален в центъра на София рано тази сутрин, съобщиха за Факти.бг от СДВР. Магазинът се намира на ъгъла на улиците „Леге“ и „Алабин“. Пожарът е запален в 5.30 часа. Според непотвърдена информация е използвана запалителна течност. Огънят е обхванал две отдалечени една от друга витрини на магазина на известна модна къща. Два екипа на "Пожарна безопасност и защита на населението" веднага са били изпратени на мястото. Пожарът е изгасен, като не се е наложило и евакуация на хората, живеещи в сградата. От МВР уточниха, че пожарът е потушен за 2-3 минути. По информация на „Хоризонт“ опожареният магазин е на модна къща „Агресия“, чийто собственик - Александър Антов, беше застрелян в София....

Луксозен магазин беше подпален в центъра на София

Луксозен магазин беше подпален в центъра на София рано тази сутрин. Магазинът се намира на ъгъла на улиците „Леге“ и „Алабин“. Пожарът е избухнал около 5.30 часа. Според непотвърдена информация става дума за умишлен палеж, при който е използвана запалителна течност. Два екипа на "Пожарна безопасност и защита на населението" са били изпратени на мястото. Пожарът е изгасен, не се е наложило и евакуация на хората, живеещи в сградата. По информация на „Хоризонт“ опожареният магазин е на модна къща „Агресия“, чийто собственик - Александър Антов, беше застрелян в София.