29.10.2016

Световноизвестен български актьор влиза в Къщата

Поредните номинации в Къщата ще протекат по напълно нов регламент

Още

Жоро Торнев и Роро напуснаха Къщата на Big Brother

Съквартирантите избраха да си върнат алкохола и цигарите

Жоро Торнев и Роро аут от къщата на ВИП брадър

Моля ви, нека само да ви кажа нещо, моля ви - там където има любов, има дом и сърце! Така се обърна към съквартирантите Роро, когато разбра, че е изгонен от ВИП брадър след зрителския вот.

Ивет за трусовете в Италия: Сякаш влак мина под къщата

Бяхме двете с Габи Петрова, беше си стрес, призна атлетката

Неочаквано: Един от съквартирантите поиска да напусне Къщата?

Един от съквартирантите пожела да напусне доброволно Къщата на „ВИП Брадър”. След като актьорът Христо отказа седмичната мисия да заснемат минипродукция и нарушението на Емануела – всички останаха без редица неща. Сред тях слънчеви очила, завивки и мебели.

Жестоки санкции заради провала на най-забавната мисия в Къщата

Тази вечер Big Brother нагледно показа защо с него шега не бива. След дълги и тежки преговори с Христо, който отказа да приеме ролята си в традиционната мисия "Сериал", Големият брат се принуди да я обяви за неуспешна. Живков не промени решението си въпреки молбите на Съквартирантите си и промените в сценария, които Big Brother беше склонен да направи. Причините за отказа му бяха много, но най-вече връзката, която има в момента и евентуалната негативна реакцията на неговата любима.

Шок и ужас в Къщата на "ВИП Брадър"! Потресаващи потребности (СНИМКИ)

Новата седмична мисия на съквартирантите във "ВИП Брадър" – да влязат в ролята на актьора от минисериала "Малката булка от Ню Ханди" разбуди духовете в Къщата. Актьорът Христо Живков обаче предизвика катастрофа, по-голяма от всичко, което се е случвало в предаването.