26.10.2016

Гладуващите бежанци се „предадоха“

Гладната стачка на излъганите сирийски мигранти в Центъра за бежанци в столичния квартал "Враждебна" беше прекратена. До тази развръзка се стигна,...

Още

Предадоха на съд мъж, ограбил и изнасилил 9 дни, след като излезе от затвора

Окръжната прокуратура в Разград внесе в Разградския окръжен съд обвинителен акт срещу 37-годишния Галин Х. от село Голям Поровец, община Исперих, който ще отговаря за грабеж и изнасилване. И двете тежки умишлени престъпления са извършени при условията на опасен рецидив. На 31 август 2016 год. Галин Х.

Само в БЛИЦ! Жестоко предателство в разгара на изборите! Скандалният екскмет на Хасково и неговият син депутат предадоха синята идея в полза на ген. Радев!

Задкулисието доказа ясно, че по време на избори няма кауза, а пари, пари и само пари. Поредното доказателство се яви в лицето на скандалния бивш кмет на Хасково Георги Иванов и неговия син Станислав, който напусна парламентарната група на Реформаторския блок. Баща и син предадоха синята идея, за да се врекат във вярност на кандидата на левицата генерал Румен Радев, научи БЛИЦ.

Фетел: Гумите ме предадоха

Прекалено бързо се износиха, ядосва се германецът

Предадоха каменната глава на Аполон на Националния исторически музей

Уникална историческа находка на повече от две хилядолетия и половина беше открита в картофена нива. Преди дни земеделец от Старозагорско открил каменна глава на Аполон, докато прибирал реколтата си. Той предал ценната находка на Националния исторически музей чрез съдействието на Главна дирекция "Полиция".

Предадоха на съда ловеца на имигранти

Той е обвинен за това, че е задържал противозаконно трима афганистанци