25.10.2016

Мъж загина във верижна катастрофа край Сливница

Мъж загина при верижна катастрофа на второкласен път 81 при разклона за Сливница, предаде агенция „Фокус”. По първоначални данни са се ударили три автомобила. Загиналият е бил шофьор на една от колите, други двама мъже са откарани в болница. Движението в района на инцидента е ограничено и се регулира от пътна полиция.

Още

Павел Попандов с награда за цялостно творчество от фестивала в Сливница

Град Сливница превръща Европейския фестивал на пътуващия театър в традиция. Второто издание събра известни спектакли и отличи най-добрите.

Европейският фестивал на пътуващия театър пристигна в Сливница

От днес до неделя – 23 октомври, на 25 км от София – в град Сливница, ще се проведе второто издание на Европейския фестивал на пътуващия театър. Първото му издание се проведе преди година. Тогава жури и публика присъдиха 4 отличия: награда на публиката, за най-добър актьор и актриса и приз на Община Сливница. Наградите бяха за трупи от Македония и Чехия, за Филип Трифонов и за постановката "Тримата мускетари" на театъра от Казанлък. Откриването е днес в 19 часа – в реновираната и модернизирана театрална сцена на читалището, а повече за фестивала Георги Нейков научи от кмета на Сливница Васко Стоилков. Чуйте.

Верижна катастрофа край Сливница, един загина

Има ранени, движението в района се отбива по обходен маршрут

Верижна катастрофа взе жертва край Сливница

Мъж е загинал, а двама са тежко ранени при верижна катастрофа на второкласен път при разклона за град Сливница, съобщиха от полицията. Около 15:00 ч. е получен сигнал за тежък инцидент между микробус и три автомобила. Към този момент е ясно, че двамата пострадалите мъже са в тежко състояние и са транспортирани в болница. Движението в посока София не е ограничено, а в посока Монтана се осъществява през Беледие хан....

Мъж загина при верижна катастрофа край Сливница

Движението в района на инцидента е ограничено

Сигнал до БЛИЦ: Чудовищна катастрофа на бул. "Сливница"! (СНИМКИ)

Тежка катастрофа е станала в ранните часове на тази сутрин на ъгъла на столичния бул. "Сливница" и бул. "Христо Ботев" в посока "Лъвов мост". Ударили са се два автомобила и автобус на градския транспорт, сигнализира читател на БЛИЦ.