25.10.2016

Делото срещу Герман Костин не може да тръгне

Делото срещу Герман Костин, обвинен за убийството на 6-годишния Никита, e в изходна позиция. Процесът няма как да тръгне, тъй като съдията-докладчик по делото е открил несъответствия в обвинителния акт, съобщава Нова телевизия.

Още

Заради грешки съдът върна делото срещу Герман Костин на прокуратурата

Съдия Атанас Атанасов върна делото срещу руснака Герман Костин на Софийска градска прокуратура заради допуснати съществени процесуални нарушения. Решението не е било обжалвано от държавното обвинение, което трябва да отстрани посочените грешки. Припомняме, че Костин е

СГС върна делото срещу Герман Костин в прокуратурата

Причина за това са допуснати грешки в обвинението за убийството на 5-годишният Никита

Герман Костин крещи в съда, не му давали да се лекува

Изключтелно емоционално премина делото за промяна на мярката за неотклонение на руснака Герман Костин, обвинен в убийството на 5-годишния Никита Платников. Тялото на детето бе намерено близо до Пасарел в куфар през март м.г. а през май 2015 г. Костин бе задържан. Днес той за пореден път поиска да излезе на свобода.

Съдът решава дали да остави Герман Костин в ареста

Той е обвинен за убийството на 5-годишния Никита

Герман Костин съди държавата, не му давала да се лекува където си иска

Руснакът Герман Костин, който ще отговаря пред съда за убийството на 5-годишния Никита Плотников (момчето в куфара), чийто труп бе открит в куфар край Пасарел на 20 март 2015 г., се оплаква от влошено здраве в килията. Той е подал молба да го пуснат на свобода, защото имал болки в краката и ръцете. Очаква се в понеделник Костин да се яви в Софийския градски съд (СГС).

Герман Костин го болят ръце и крака, съди България

Не му бил даден избор от съда къде да се лекува