27.10.2016

Конфискуваха 13 тона старо месо и сланина в месопреработвателно предприятие в Яребична

Областна дирекция по безопасност на храните - Варна конфискува 13 тона месо и сланина с изтекъл срок на годност и без етикети.

Още

Динено парти в Защитеното жилище на ул. „Яребична” 4

Ден на отворените врати на защитените жилища за хора с умствена изостаналост, който ще премине под мотото „Здравей, лято!”, организират на 14 юли. Проявата бележи началото на поредица от събития планирани през лятото, чийто акцент са хората с дефицит, за подобряване на тяхната социализация и качеството им на живот. С домашно приготвени напитки и различни динени лакомства ще бъдат посрещани гостите на Диненото парти, което ще започне  в 16:00 ч. в двора на Защитено жилище на ул. „Яребична” № 4. Ще има различни състезателни игри, музика, викторин...

Затвориха месокомбинат заради 13 тона старо месо

Инспекторите от Областната дирекция по безопасност на храните във Варна намериха 13 тона месо и сланина с изтекъл срок на годност в месокомбинат в село Яребична в община Аксаково. Предприятието е затворено, негодните суровини са конфискувани. Разпоредено е унищожаването им в екарисаж. Проверката е направена по сигнал на работещ в предприятието. В една от хладилните камери инспекторите от Областната дирекция по безопасност на храните открили дълбоко замразени свинско месо, сланина и птичи прат.

13 тона месо с изтекъл срок беше конфискуван във Варна

  Областна дирекция по безопасност на храните, град Варна конфискува 13 тона месо и сланина с изтекъл срок на годност и без етикети. Нарушението е установено при съвместна проверка от служители на Агенцията и Районно управление на полицията, град Аксаково в месопреработвателно предприятие, което се намира в село Яребична, община Аксаково, съобщи БГНЕС. В хладилна камера на кланицата са се съхранявали 13 тона месо и сланина с изтекъл срок на годност и без етикети. Цялото количество е възбранено и насочено за унищожаване в екарисаж. Дейността на месопреработвателното предприятие е спряна. Към момента няма данни това месо да е реализирано на пазара.

Във Варна е конфискувано 13 тона месо и сланина с изтекъл срок на годност

Областна дирекция по храните във  Варна е конфискувала 13 тона месо и сланина с изтекъл срок на годност и без етикети.Нарушението е установено при съвместна проверка от служители на Агенцията и  полицията  в месопреработвателно предприятие в село Яребична, община Аксаково. Цялото количество е насочено за унищожаване в екарисаж. Дейността на предприятието е спряна.  Към момента няма данни част от  месото да е реализирано на пазара, но това не е изключено и  проверките продължават, съобщават от Агенцията по храните.

Внимавайте какво месо купувате! Пробутват ни старо и миризливо!

Областната дирекция по безопасност на храните град Варна конфискува 13 тона месо и сланина с изтекъл срок на годност и без етикети. Нарушението е установено при съвместна проверка от служители на Агенцията и Районно управление на полицията, град Аксаково в месопреработвателно предприятие, което се намира в село Яребична, община Аксаково.

Конфискуваха 13 тона месо и сланина

Областна дирекция по безопасност на храните, град Варна конфискува 13 тона месо и сланина с изтекъл срок на годност и без етикети. Нарушението е установено при съвместна проверка от служители на Агенцията и Районно управление на полицията, град Аксаково в месопреработвателно предприятие, което се намира в село Яребична, община Аксаково. В хладилна камера на кланицата са се съхранявали 13 тона месо и сланина с изтекъл срок на годност и без етикети. Цялото количество е възбранено и насочено за унищожаване в екарисаж. Дейността на месопреработвателното предприятие е спряна. Към момента няма данни това месо да е реализирано на пазара....