28.10.2016

Екшън в Донбас: Украински войник и опълченец излезли на честен дуел с пистолети

Украинската армия е напълно готова за настъпление и военнослужещите от армията получават „бодри” инструкции, че в Донбас няма да им бъде оказана съпротива, тъй като армиите на ДНР и ЛНР били готови да предадат позициите си, пише интернет изданието RusVesna.su.

Още

Изтеглянето в Донбас: Украинските военни казват, че не се доверяват на Русия

Демилитаризацията на три зони на фронта на Донбас трябва да започне в скоро време, но тя вече има своите противници на фронтовата линия, предава УНИАН. Украинските военни заявяват, че ще изгубят изгодни позиции и ще станат по-уязвими пред врага, на който не трябва да се има доверие.

Гръмна страшен скандал! Украински полковник обвини проститутките в биологична война против армията в Донбас

В зоната на бойните действия в Източна Украйна украинските войници стават жертва на СПИН-тероризъм. Това заявил в интервю за „Главред” полковник Владимир Стеблюк от Военномедицинската академия в Киев.

Терор в навечерието на 15 септември! Украински силоваци обстреляха училище в Донбас (ВИДЕО)

Украински силоваци прехвърлят в Донбас тежко въоръжение и се готвят са масирани обстрели. Това заявиха днес в Донецката народна република. Тази нощ военните са обстреляли Макеевка, има ранени сред мирните жители. Снаряди са попаднали в училище и са унищожили инфраструктура, стотици домове са останали без газ и електричество.

Заплаха! Украинските военни в готовност да използват химическо оръжие в Донбас

Украинските власти се готвят да използват химическо оръжие срещу жителите на Донбас. Това заяви пред журналисти командирът от Донецката народна република Едеард Басурин.

Става много опасно! Украинските силоваци разполагат системи „Град” по линията на съприкосновение в Донбас  

Киевските военни в нарушение на Минските споразумения разположиха близо до линията на съприкосновение още 18 установки на реактивната система за залпов огън „Град”. Това съобщи на 14 август на журналистите говорителят на Народната милиция на Луганската народна република Андрей Марочко.

Украинските силоваци унищожават мирен Донбас (ВИДЕО)

Предлагаме на вашето внимание шокиращо кадри, които за пореден път свидетелстват за това, как силоваците на киевската власт провеждат своята политика на тотален, целенасочен геноцид, разрушавайки домовете на мирните жители и инфраструктурата на Донбас, пише „Руская весна”.