28.10.2016

Гонка: Газ, дърво... И момче и момиче – мъртви!

Трагедията се е разиграла близо до Разград

Още

Мъж от Плевенско бере душа след взрив на газова бутилка

54-годишен мъж пострада тежко при взрив на газова бутилка в дома си. Сигналът за инцидента в плевенското село Ясен е получен в 16:20 часа вчера в Оперативен център при РДПБЗН – Плевен.

Газова бутилка гръмна, мъж е с 49% изгаряния

Взривът унищожил покрив, врати, отнесъл прозорците и дограмата

Мъж с 49% изгаряния след взрив на газова бутилка в плевенско село

Мъж на 54 г. се запали след взрив на газова бутилка в дома му в плевенското село Ясен в четвъртък следобед. С 49% изгаряния по тялото и опасност за живота той е приет в университетската болница в Плевен, а по-късно е транспортиран в "Пирогов". Сигналът за експлозия и пожар е получен в 16,20 ч в четвъртък.

Турция е поискала Газпром да увеличи обема на доставяния руски газ

Турция е поискала Газпром да увеличи обема на доставяния руски газ заради прекъсването на доставките на ирански газ след избухналия по-рано днес взрив, предаде ТАСС.

Бургазлията Йордан източва гориво от бензиностанции с нагла схема

45-годишният бургазлия Йордан И. източил гориво за близо 270 лв. от бензиностанция в Слънчев бряг. Наглата кражба е извършена на 24-ти октомври, съобщава "Флагман".

Мъж пострада тежко след взрив на газова бутилка

На 27 октомври 2016 година в 16:20 часа в Оперативен център при РДПБЗН - Плевен е получен сигнал за битов инцидент с газова бутилка в частен дом в село Ясен. Сигналът е посетен от автопатрул, екип на РСПБЗН и на ЦСМП. На място е установено, че в приземно помещение при техническа неизправност в бутилка с пропан-бутан с последвал взрив е пострадал 54-годишния собственик. Транспортиран в ЦСМП-Плевен с опасност за живота. Има 49% изгаряния по тялото от ІІ-ра степен и ще бъде настанен за лечение в Клиника по изгаряне и пластична хирургия на УМБАЛСМ...