28.10.2016

Срив в системата спя работата в КАТ-София

Регистрацията и обработката на документи е преустановена

Още

Катастрофа пред математическата гимназия в София

Два леки автомобила са катастрофирали на бул. "Васил Левски" пред математическата гимназия в посока бул. "Ал. Дондуков", движението в района е затруднено. Това съобщи читател на Агенция "Фокус". По думите му двата автомобила са блокирали едното платно за движение и затрудняват нормалното преминаване на останалите участници. Очаквайте подробности.

ГОВОРИ БЪЛГАРИЯ: Какво искат от новия първи в Плевен, Русе и София?

Обиколката на Ани Салич и Николай Дойнов продължава в Димитровград

София иска Европейската агенция по лекарства вместо Лондон

България ще подаде искане седалището на Европейската агенция по лекарствата (ЕМА) да бъде преместено от Лондон в София. Това научи “24 часа” от правителствени източници. В момента българското правителство изготвя аргументация защо след Брекзит агенцията трябва да бъде преместена в България. Искане за ЕМА вече е подала и Хърватия България ще кандидатства и за още две от европейските институции, които в момента са със седалище във Великобритания - Европейския банков орган и ЕБВР. За тях обаче трудно ще се преборим с Франкфурт, който се превръща във финансовия център на ЕС след излизането на Лондон, обясниха от правителството....

Камион рани катаджия, докато пише акт в София

Униформеният наказвал неправилно паркиране на бул. "България"

София иска за замести Лондон, като център на европейската агенция по лекарства

България ще подаде искане седалището на Европейската агенция по лекарствата (ЕМА) да бъде преместено от Лондон в София. Това научи “24 часа” от правителствени източници.

Фоторепортаж на БЛИЦ: Истински ад в столичния КАТ, софиянци са бесни!

Истински ад е в столичния КАТ на бул. "Г.М. Димитров". Извиха се огромни опашки, а недоволни хора не спират да цъкат, нервничат и да се дивят на времето, което ще загубят във ведомството.